Restricții de circulație, duminică, 9 septembrie 2018, în timpul competiției cicliste Câmpina Open MTB

Actualitate (Categoria articolului)

Cea de-a VII-a ediție a competiției destinată cicliștilor profesioniști și amatori Câmpina Open MTB - Race for autism va avea loc duminică pe dealurile din jurul municipiului. Startul se va da la ora 11.00, de pe Strada Siretului, de lângă casele ANL. Pentru că traseele de anul acesta traversează și porțiuni de drum public, în ziua concursului vor fi instituite unele restricții de circulație, cu avizul Poliției Rutiere.

Sectoarele de drum pe care se va desfășura Câmpina Open MTB 2018 vor fi închise total sau parțial traficului rutier, astfel:
- duminică, între orele 9.00 - 16.00, va fi închis traficul rutier pe drumul care leagă municipiul Câmpina de comuna Cornu și care străbate platoul Muscel
- în același interval orar, traficul auto spre Fântâna cu Cireși va fi restricționat, se va permite accesul doar pentru cei care merg la picnic
- de sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19.00 și până duminică, 9 septembrie, la ora 16.00, nu va fi permisă parcarea mașinilor pe Strada Prutului
- închiderea accesului auto pe Drumul Taberei, din dreptul Bisericii "Nașterea Maicii Domnului", până la intersecția cu Strada Voila
- restricționarea traficului auto la o singura bandă de circulație pe tronsonul de drum cuprins între intersecția Drumului Taberei cu Strada Voila, până la Spitalul Voila
- restricționarea accesului auto pe Strada Buciumului (doar vizitatorii Spitalului Voila vor putea tranzita, pe o singură bandă, acest drum)
- închiderea accesului auto pe DJ 207 între Spitalul Voila și intrarea în comuna Șotrile (200 de metri după intrare – intersecție cu drumul care oferă acces către alternativa prin Valea Doftanei)
- redirecționarea traficului din punctul intersecției Șoselei Paltinu cu Strada Voila spre Valea Doftanei. Cei care doresc să ajungă la Șotrile vor fi îndrumați să utilizeze drumul spre Valea Doftanei (nu vor putea urca decât cei care doresc să meargă la Spitalul Voila).

Citiți și: Trei zile până la Câmpina Open MTB 2018

 

4373 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2172 vizualizari
30 nov. 2022 20:22

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Alte stiri recente

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.

3064 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.