Restricții de circulație, duminică, 9 septembrie 2018, în timpul competiției cicliste Câmpina Open MTB

Actualitate (Categoria articolului)

Cea de-a VII-a ediție a competiției destinată cicliștilor profesioniști și amatori Câmpina Open MTB - Race for autism va avea loc duminică pe dealurile din jurul municipiului. Startul se va da la ora 11.00, de pe Strada Siretului, de lângă casele ANL. Pentru că traseele de anul acesta traversează și porțiuni de drum public, în ziua concursului vor fi instituite unele restricții de circulație, cu avizul Poliției Rutiere.

Sectoarele de drum pe care se va desfășura Câmpina Open MTB 2018 vor fi închise total sau parțial traficului rutier, astfel:
- duminică, între orele 9.00 - 16.00, va fi închis traficul rutier pe drumul care leagă municipiul Câmpina de comuna Cornu și care străbate platoul Muscel
- în același interval orar, traficul auto spre Fântâna cu Cireși va fi restricționat, se va permite accesul doar pentru cei care merg la picnic
- de sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19.00 și până duminică, 9 septembrie, la ora 16.00, nu va fi permisă parcarea mașinilor pe Strada Prutului
- închiderea accesului auto pe Drumul Taberei, din dreptul Bisericii "Nașterea Maicii Domnului", până la intersecția cu Strada Voila
- restricționarea traficului auto la o singura bandă de circulație pe tronsonul de drum cuprins între intersecția Drumului Taberei cu Strada Voila, până la Spitalul Voila
- restricționarea accesului auto pe Strada Buciumului (doar vizitatorii Spitalului Voila vor putea tranzita, pe o singură bandă, acest drum)
- închiderea accesului auto pe DJ 207 între Spitalul Voila și intrarea în comuna Șotrile (200 de metri după intrare – intersecție cu drumul care oferă acces către alternativa prin Valea Doftanei)
- redirecționarea traficului din punctul intersecției Șoselei Paltinu cu Strada Voila spre Valea Doftanei. Cei care doresc să ajungă la Șotrile vor fi îndrumați să utilizeze drumul spre Valea Doftanei (nu vor putea urca decât cei care doresc să meargă la Spitalul Voila).

Citiți și: Trei zile până la Câmpina Open MTB 2018

 

4619 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

935 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1043 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

38 vizualizari
24 apr. 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

1832 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.