Restricții de circulație, duminică, 9 septembrie 2018, în timpul competiției cicliste Câmpina Open MTB

Actualitate (Categoria articolului)

Cea de-a VII-a ediție a competiției destinată cicliștilor profesioniști și amatori Câmpina Open MTB - Race for autism va avea loc duminică pe dealurile din jurul municipiului. Startul se va da la ora 11.00, de pe Strada Siretului, de lângă casele ANL. Pentru că traseele de anul acesta traversează și porțiuni de drum public, în ziua concursului vor fi instituite unele restricții de circulație, cu avizul Poliției Rutiere.

Sectoarele de drum pe care se va desfășura Câmpina Open MTB 2018 vor fi închise total sau parțial traficului rutier, astfel:
- duminică, între orele 9.00 - 16.00, va fi închis traficul rutier pe drumul care leagă municipiul Câmpina de comuna Cornu și care străbate platoul Muscel
- în același interval orar, traficul auto spre Fântâna cu Cireși va fi restricționat, se va permite accesul doar pentru cei care merg la picnic
- de sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19.00 și până duminică, 9 septembrie, la ora 16.00, nu va fi permisă parcarea mașinilor pe Strada Prutului
- închiderea accesului auto pe Drumul Taberei, din dreptul Bisericii "Nașterea Maicii Domnului", până la intersecția cu Strada Voila
- restricționarea traficului auto la o singura bandă de circulație pe tronsonul de drum cuprins între intersecția Drumului Taberei cu Strada Voila, până la Spitalul Voila
- restricționarea accesului auto pe Strada Buciumului (doar vizitatorii Spitalului Voila vor putea tranzita, pe o singură bandă, acest drum)
- închiderea accesului auto pe DJ 207 între Spitalul Voila și intrarea în comuna Șotrile (200 de metri după intrare – intersecție cu drumul care oferă acces către alternativa prin Valea Doftanei)
- redirecționarea traficului din punctul intersecției Șoselei Paltinu cu Strada Voila spre Valea Doftanei. Cei care doresc să ajungă la Șotrile vor fi îndrumați să utilizeze drumul spre Valea Doftanei (nu vor putea urca decât cei care doresc să meargă la Spitalul Voila).

Citiți și: Trei zile până la Câmpina Open MTB 2018

 

4544 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1074 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

609 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

191 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.