Restricții de circulație, duminică, 9 septembrie 2018, în timpul competiției cicliste Câmpina Open MTB

Actualitate (Categoria articolului)

Cea de-a VII-a ediție a competiției destinată cicliștilor profesioniști și amatori Câmpina Open MTB - Race for autism va avea loc duminică pe dealurile din jurul municipiului. Startul se va da la ora 11.00, de pe Strada Siretului, de lângă casele ANL. Pentru că traseele de anul acesta traversează și porțiuni de drum public, în ziua concursului vor fi instituite unele restricții de circulație, cu avizul Poliției Rutiere.

Sectoarele de drum pe care se va desfășura Câmpina Open MTB 2018 vor fi închise total sau parțial traficului rutier, astfel:
- duminică, între orele 9.00 - 16.00, va fi închis traficul rutier pe drumul care leagă municipiul Câmpina de comuna Cornu și care străbate platoul Muscel
- în același interval orar, traficul auto spre Fântâna cu Cireși va fi restricționat, se va permite accesul doar pentru cei care merg la picnic
- de sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19.00 și până duminică, 9 septembrie, la ora 16.00, nu va fi permisă parcarea mașinilor pe Strada Prutului
- închiderea accesului auto pe Drumul Taberei, din dreptul Bisericii "Nașterea Maicii Domnului", până la intersecția cu Strada Voila
- restricționarea traficului auto la o singura bandă de circulație pe tronsonul de drum cuprins între intersecția Drumului Taberei cu Strada Voila, până la Spitalul Voila
- restricționarea accesului auto pe Strada Buciumului (doar vizitatorii Spitalului Voila vor putea tranzita, pe o singură bandă, acest drum)
- închiderea accesului auto pe DJ 207 între Spitalul Voila și intrarea în comuna Șotrile (200 de metri după intrare – intersecție cu drumul care oferă acces către alternativa prin Valea Doftanei)
- redirecționarea traficului din punctul intersecției Șoselei Paltinu cu Strada Voila spre Valea Doftanei. Cei care doresc să ajungă la Șotrile vor fi îndrumați să utilizeze drumul spre Valea Doftanei (nu vor putea urca decât cei care doresc să meargă la Spitalul Voila).

Citiți și: Trei zile până la Câmpina Open MTB 2018

 

4304 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.