CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

"Dantele interioare", o carte specială, scrisă de un om special - Monica Radu. Lansarea va avea loc la Câmpina, pe 15 iulie

- Eveniment -

Monica Radu este un om cu totul şi cu totul special, probabil un om trimis de Dumnezeu să ne învețe cum să fim puternici și să trăim frumos, cum să ne acceptăm soarta și să jucăm jocul vieții cu cărțile pe care le avem pe masă, după cum spune chiar ea. "Dantele interioare" este darul pe care Monica Radu ni-l face nouă, dar, în același, timp, este și un dar pentru sufletul ei. Este o carte despre... cărțile pe care le-a avut pe masă în jocul vieții, o carte-introspecție despre perioada de după accidentul care i-a frânt coloana. 

Doar coloana. Nu și spiritul, nu și încrederea, nu și dorința de a trăi frumos, de a învăța, de a iubi, de a dărui. O carte extraordinară, pe care o citești în două ore, pentru că, dacă pui mâna pe ea, nu te mai oprești. Din "Dantele interioare" nu înțelegi doar cât de mare este pasiunea pentru scris a Monicăi, absolventă a Facultății de Litere din București. Înțelegi mult mai multe, chiar și lucruri pe care nu credeai vreodată că le vei putea pricepe și accepta. Trebuie să citiți această carte, să vă faceți un dar pentru suflet și minte.
"În urmă cu aproape un an, doamna Aurora Cornu (prima soție a lui Marin Preda, n.r.) după ce a citit textul "Dantelelor..." m-a încurajat şi susţinut să-l public. Atunci am înţeles că această carte va fi indirect, prin ecourile sale, un dar pe care mi-l fac, deşi intenţia iniţială a fost de a face cunoscut sensul unei existenţe evident "diferite" celor care cred că ar putea fi unul atrofiat. Demersul, însă, a fost realizat prin extraordinara pritenie cu care mă onorează Mihaela Căluşer. Tot prin intermediul acesteia am şansa ca imaginea cărţii, coperta, să beneficieze de semnătura lui Cristian Cheşuţ, şeful Catedrei de Design şi Prorector al Institutului de Arte Plastice din Cluj-Napoca. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine organizând evenimentul din 15 iulie, Aurei Dobre şi fiului ei, Adrian, care a realizat afişul, şi, nu în ultimul rând, Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati", conduse de Liliana Ene. Pentru ca ziua de 15 iulie să rămână cu adevărat memorabilă pentru mine, am imensa bucurie ca la lansare să fie prezentă Daniela Palade Teodorescu, editor şef al revistei "Avantaje", cea care îmi oferă încredere, cu copleşitoare generozitate, de aproape 10 ani", ne-a spus Monica Radu. 
"Dantele interioare" este prima carte a Monicăi Radu. Lansarea va avea loc la Biblioteca Municipală "Dr. C.I Istrati" pe 15 iulie, la ora 11.00. Vă invităm cu drag, în numele omului minunat care a scris-o. 


02 Jul 2017 20:43 6448 vizualizari


Comentarii


  • 14.07.2017 14:12 Neagu Viorica Voi merge la lansarea cartii dar ceea ce vreau sa transmit prin acest mesaj este faptul ca apreciez foarte mult autoarea , fara sa am o relatie cu domnia ei , simplele intalniri , interactiuni scurte in diverse imprejurari , lasandu-mi un sentiment puternic ca am intalnit o persoana absolut remarcabila , o persoana cu calitati pe care iti doresti sa le intalnesti la oamenii din jurul tau ( dar pe care , din pacate , nu le intalnim decat extrem de rar )! Ii doresc sa intalneasca binele de care are nevoie , oamenii care sa o aprecieze conform calitatilor extraordinare , succesul intr-o cariera de scriitor care poate fi ceea ce soarta a rezervat pentru ea !
69 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
93 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost fără îndoială Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2756 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
1668 vizualizari 11 May 2024 21:55 Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

Aproape 7.000 fotografii din întreaga lume reunite la Câmpina, la Salonul ONYX

În Câmpina există un fenomen care - fără a se bucura de prea multă faimă pe plan local - reușește să atragă tot mai mulți pasionați ai artei fotografice de pe toate meridianele Globului. Este vorba de saloanele de artă fotografică organizate de două ori pe an de Răzvan Băleanu, sub înaltul patronaj al Socieții Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society din Statele Unite.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV