CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident mai puțin obișnuit pe DN1, la Câmpina, din cauza borhotului de bere împrăștiat pe carosabil dintr-un TIR

- Social -

Accident mai puțin obișnuit pe DN1, la Câmpina, din cauza borhotului de bere împrăștiat pe carosabil dintr-un TIR

Marți dimineață, în jurul orei 5.15, pe DN1, pe raza municipiului Câmpina, a avut loc un accident rutier mai puțin obișnuit. Dintr-un TIR s-a împrăștiat pe carosabil o bună parte din încărcătura transportată.

Este vorba despre borhot de bere, iar din cauza carosabilului alunecos, alte mașini au derapat. Mai întâi, un alt ansamblu de vehicule (TIR), condus de un bărbat de 47 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat un cap de pod. În urma impactului prelata semiremorcii s-a rupt și s-a împrăștiat marfa transportată. Apoi, conducătorul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului, după ce mașina a derapat pe borhotul de bere și a intrat în marfa căzută pe carosabil din cel de-al doilea TIR. La scurt timp, tot din cauza carosabilului alunecos, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani a derapat, a intrat în marfa împrăștiată pe DN1 și s-a oprit perpendicular pe carosabil.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, traficul rutier a fost restricționat pe sensul de mers Câmpina-Brașov, fiind reluat după jumătate de oră doar pe banda a doua. În urma producerii acestui accident au rezultat doar pagube materiale.


02 Jul 2024 07:11 10471 vizualizari


Comentarii


295 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
627 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
583 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
324 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV