Ce lucrări vreți să fie incluse anul acesta în bugetul local?

Actualitate (Categoria articolului)

3 februarie este data limită până la care trebuie aprobat bugelul local al municipiului Câmpina. La nivelul administrației locale încă se mai lucrează la proiectul de buget, așa că, în mod cert, pentru dezbaterea publică va rămâne foarte puțin timp. Noi vă propunem ca, prin intermediul CampinaTV.ro și a rețelelor de socializare, să spuneți ce lucrări doriți să se realizeze în acest an cu bani de la bugetul local pe strada dvs., în cartierul dvs., în general, în Câmpina. Primarul și consilierii locali ne citesc și pe noi, accesează și rețelele de socializare. Așa că, poate un ales local sau mai mulți preiau și propunerile dvs. și le includ în bugetul local pentru 2016.

Oricum ar fi, noi vom centraliza propunerile dvs. și le vom înainta Consiliului Local Câmpina înaintea ședinței în cadrul căreia va fi aprobat bugetul local. Aveți dreptul să vă spuneți părerea pentru că acolo, în buget, sunt și banii dvs., iar acolo, în fruntea Primăriei și în Consiliul Local sunt și aleșii dvs. Așadar, vă așteptăm propunerile aici, la "comentarii", la adresa de e-mail tv.online.campina@gmail.com sau pe facebook - https://www.facebook.com/campinatv/

9798 vizualizari
25

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • Dan C 19.01.2016 19:48 Locuiesc pe Strada Alexandru Vlahuta, care a fost uitata de autoritati, dupa introducerea retelei de canalizare. Am rabdat o iarna, dar poate in 2016 vom fi si noi pe lista de lucrari a Primariei, ca poate vor dori sa ajunga la noi si in campanie si sa nu se murdareasca pe pretiosii lor pantofi!
 • Ioan 19.01.2016 20:18 Cand se asfalteaza pe strada Bobalna?
 • daniel 19.01.2016 20:29 Curatarea primariei de lichele si capusi
 • Adrian 19.01.2016 20:49 O sala a sporturilor de ce nu se vrea sa se faca? Acuma, e drept, dupa ce au distrus tot sportul, ce naiba sa mai faci cu o sala de sport, dar baza pentru renasterea sportului campinean nu se poate face fara o baza sportiva, iar o sala de sport multifunctionala cred ca se impune.
 • Stefan 19.01.2016 21:16 De ce nu se gaseste o solutie sa se faca o parcare in zona centrala? O parcare pe mai multe etaje, cu plata, dar care sa mai descongestioneze traficul.
 • Lidia 19.01.2016 22:44 Modernizarea Caii Doftanei!
 • Razvan 19.01.2016 22:52 O echipa de fotbal nu mai facem si noi in orasul asta?! Am ajuns de rasul lumii sa mergem sa vedem un meci la Banesti, la Brebu sau la Cornu!
 • Mihai 19.01.2016 22:55 De la sensul giratoriu pana la sera din Slobozia cand incepe marea asfaltare?
 • Cristi 19.01.2016 22:57 Piste pentru biciclisti
 • Cornel 19.01.2016 22:57 Strada Prutului din cartierul ANL de pe Muscel. A fost terminat acum 4 ani si nici la ora asta strada nu are cosuri de gunoi, cablu pentru tv si internet iar spatiile de urgenta s-au transformat in spatii de depozitare a gunoaielor. Apelurile facute la dl primar de locatari ,nu au fost luate in seama.
 • Marina 20.01.2016 10:33 Blocurile se mai anvelopeaza ca de cand ne tot păcălesc aleșii locali, ne-am cam saturat?
 • Ion Dandoaselea 20.01.2016 14:10 Cred ca lucrarea ce se impune a fi inclusa cu celeritate ar fi inlocuirea primarului si a consilierilor. Si apoi - consecinta logica- angajarea unor oameni competenti in aparatul administrativ local. Am mai afirmat in mai multe randuri : Uniunea Europeana pune la dispozitie fonduri pentru o gama foarte larga de proiecte. De ce trebuie sa luam fonduri de la bugetul local? Trebuie sa stim doar ce, unde, de unde si ce documente trebuiesc depuse. Si apoi bineinteles urmarita cu profesionalism implementarea. Pentru ca intr-adevar, acei bani nu se pot "disipa" si "dirija" atat de usor ca fondurile locale.In ultimii ani doar cateva astfel de proiecte s-au realizat la noi. Si acelea cu mari, mari probleme. Asa ca bugetul local ar trebui sa reprezinte doar o mica parte din valoarea de investitii a municipiului.
 • dan 20.01.2016 14:17 Bună ziua! Excelenta inițiativa dvs. Vreau sa va supun atenției o problema poate o preia cineva: întreaga zona unde se afla Clubul Pensionarilor, la Căminul Petrol, arata deplorabil. Sa fie preluat de la școală și sa se facă ceva util și frumos pentru oraș! Mulțumesc!
 • Mirela 20.01.2016 15:24 Eu as vrea o modalitate publica de verificare a tuturor contractelor cu bani publici, ca sa nu mai fure nimeni! Unu sa nu își mai facă ditamai casa, altul sa nu mai scoată cărți de joasa speță și tot asa!
 • Victor 20.01.2016 22:33 Sa se faca o parcare subterana la piata!
 • Elena 20.01.2016 22:38 Lucrarea de canalizare in cartierul Voila,o farmacie in acest cartier si eventual verificarea tarifelor aberante la transportul in comun vis-a-vis de conditiile de transport (masini fara confort,program in dezavantajul calatorilor ).Initiativa dumneavoastra - laudabila ! Sper sa aiba efect ! Multumesc !
 • Alice 21.01.2016 07:43 Ce-mi doresc eu la Campina: - cabluri electrice, televiziune, etc. ingropate - toaletarea copacilor primavara in forma (fara distrugerea coroanei) - o carare-circuit cu pietris marunt (pentru plimbare si pista de biciclete) prin zona salbatica de la Fantana cu Ciresi, unde sa te poti plimba civilizat in natura - o farmacie pntru cartierul Muscel-Campinita - un supermarket de cartier pentru cartierul Muscel-Campinita - renuntarea la rondurile cu panselute (urate si costisitoare pe termen lung) si inlocuirea lor cu aranjamente perene frumos asociate (un conifer pitic alaturi de un arbust cu frunze cazatoare dar care se coloreaza frumos toamna, alaturi de un arbust cu frunze colorate frumos vara, etc.) - renovarea parcului de la "Soldat" si coborarea statuii soldatului de pe soclul mult prea mare, care-l face sa para ridicol, disproportionat si integrarea lui intr-un ansamblu estetic, eventual cu un soclu mult mai mic - folosirea usii principale pentru intrarea profesorilor de la Liceul Grigorescu (da, cea monumentala, cu scari, acolo unde pe vremuri se afisau rezultatele la examene) pentru ca de aceea a fost facuta: ca sa fie folosita si sa-i faca pe oameni sa se simta onorati si mandrii de locul lor de munca - aplicarea legii care le interzice comerciantilor expunerea marfii (drujbe, chiloti, ligheane, sanii, etc.) pe trotuar
 • As 21.01.2016 08:39 Consolidarea blocurilor cu bulina rosie,nu considerati ca este absolut necesara?Pentru acestea, firmele de asigurari refuza incheierea asigurarii "obligatorii" a locuintelor.
 • Ciprian 21.01.2016 09:52 Pe scurt, un oras frumos si civilizat (daca tot avem un centru de informare turistica, si avem printre cele mai mari nivele de impozitare din tara :) - curatenie - mai multa atentie pentru pietoni: zone pietonale, de agrement (nici macar pe Bulevard nu te poti plimba linistit ca tot timpul trec masini - gasita o solutie - bariere, intervale orare etc), piste de alergare (pe muscel-voila, Bulevard), piste de biciclete cu spatii de parcare, terenuri de sport - sa se puna terenurile de sport din incinta scolilor la dispozitia cetatenilor in afara orelor de curs (in weekend, seara) - cablurile de pe stalpi ingropate - strazi asfaltate si semafoare inteligente. Avem 5 amarate de semafoare pe centru si trebuie sa stai la fiecare uneori chiar si cand nu e trafic. - un plan de atragere a investitorilor - locuri de munca
 • chitoiu 21.01.2016 18:41 Am dori toti locuitorii cartierului Pacuri amenajarea si ecologizarea fostei rampi de gunoi din zona Pacuri.Deoarece aici încetarea arnuncarii gunoaielor încă continua pe timpul nopti chiar si al zilei.Si de ce nu in acea zona un parc pt. copii,deoarece in cartier sunt peste 50 de copii cu vârste cuprinse intre 3 si10 ani.care se pot bucura de un loc de joaca destinat lor
 • Mirabela 22.01.2016 10:49 Excelenta inițiativa dvs pentru ca pe noi nu ne întreabă nimeni niciodată. Eu as propune doua proiecte: preluarea și amenajarea corespunzătoare a fostului sat de vacanta de pe Muscel și preluarea și modernizarea cinematografului, obiectivul final trebuind sa fie reintroducerea acestuia în circuitul cinematografelor nu sa vindem acolo canapele!
 • Marcu 23.01.2016 17:18 O parcare ca lumea se mai face in orasul asta?
 • Ciprian 24.01.2016 12:45 Un transport public local civilizat! Nu cu masini in care ti-e scarba sa te sui, nu cu soferi care se cred Dumnezeu, nu cu preturi aberante. Vreau decenta si respect! Domnilor alesi, daca vreti respect, mai intai trebuie sa ne respectati!
 • Stefan 27.01.2016 10:24 Calea Doftanei se mai asfalteaza? Sau trebuie sa scoatem un primar care sa stea în zona ca sa fie modernizata și strada asta?!
 • Adrian 30.01.2016 11:18 Preluarea cinematografului!

Actualitate

5098 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

3007 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

408 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

689 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.