Marcel Pavel, Vlad Miriță și Livia Pisăliță - Crăciun de gală, la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a oferit câmpinenilor un spectacol de gală de Crăciun, un spectacol în care invitat de onoare a fost Marcel Pavel.

În deschiderea spectacolului, colinde tradiționale românești au fost oferite publicului din sala Casei Tineretului, acolo unde a avut loc spectacolul, în condițiile în care sala de spectacole a Casei de Cultură se află în renovare. Colindele au fost interpretate de Grupul vocal ”Plai câmpinean”.
A urmat Marcel Pavel, cu vocea sa unică a intepretat melodii care au mers la sufletul sutelor de oameni care au umplut sala de spectacole a Casei Tineretului. Marcel Pavel a venit și cu un invitat surpriză - tenorul Vlad Miriță. Împreună au oferit o altă surpriză frumoasă câmpinenilor - au invitat-o pe scenă pe tânăra și talentata câmpineancă Livia Pisăliță și au cântat împreună ”Copacul”, melodia pe care a făcut-o celebră un alt mare interpret cu legături la Câmpina - Aurelian Andreescu.
Un spectacol cu adevărat de gală, din care nu putea lipsi... Moș Crăciun. La final, Moșul a venit cu sania sa pe scenă și împreună cu ajutoarele sale neobosite au oferit daruri copiilor, în ceea ce a fost, foarte probabil, cel mai frumos spectacol de Crăciun din acest an de la Câmpina. Și chiar din ultimii ani!

3795 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1956 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.