CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marcel Pavel, Vlad Miriță și Livia Pisăliță - Crăciun de gală, la Câmpina

- Eveniment -

Marcel Pavel, Vlad Miriță și Livia Pisăliță - Crăciun de gală, la Câmpina

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a oferit câmpinenilor un spectacol de gală de Crăciun, un spectacol în care invitat de onoare a fost Marcel Pavel.

În deschiderea spectacolului, colinde tradiționale românești au fost oferite publicului din sala Casei Tineretului, acolo unde a avut loc spectacolul, în condițiile în care sala de spectacole a Casei de Cultură se află în renovare. Colindele au fost interpretate de Grupul vocal ”Plai câmpinean”.
A urmat Marcel Pavel, cu vocea sa unică a intepretat melodii care au mers la sufletul sutelor de oameni care au umplut sala de spectacole a Casei Tineretului. Marcel Pavel a venit și cu un invitat surpriză - tenorul Vlad Miriță. Împreună au oferit o altă surpriză frumoasă câmpinenilor - au invitat-o pe scenă pe tânăra și talentata câmpineancă Livia Pisăliță și au cântat împreună ”Copacul”, melodia pe care a făcut-o celebră un alt mare interpret cu legături la Câmpina - Aurelian Andreescu.
Un spectacol cu adevărat de gală, din care nu putea lipsi... Moș Crăciun. La final, Moșul a venit cu sania sa pe scenă și împreună cu ajutoarele sale neobosite au oferit daruri copiilor, în ceea ce a fost, foarte probabil, cel mai frumos spectacol de Crăciun din acest an de la Câmpina. Și chiar din ultimii ani!


24 Dec 2022 16:55 4421 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
278 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
984 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1322 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9155 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV