Marcel Pavel, Vlad Miriță și Livia Pisăliță - Crăciun de gală, la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a oferit câmpinenilor un spectacol de gală de Crăciun, un spectacol în care invitat de onoare a fost Marcel Pavel.

În deschiderea spectacolului, colinde tradiționale românești au fost oferite publicului din sala Casei Tineretului, acolo unde a avut loc spectacolul, în condițiile în care sala de spectacole a Casei de Cultură se află în renovare. Colindele au fost interpretate de Grupul vocal ”Plai câmpinean”.
A urmat Marcel Pavel, cu vocea sa unică a intepretat melodii care au mers la sufletul sutelor de oameni care au umplut sala de spectacole a Casei Tineretului. Marcel Pavel a venit și cu un invitat surpriză - tenorul Vlad Miriță. Împreună au oferit o altă surpriză frumoasă câmpinenilor - au invitat-o pe scenă pe tânăra și talentata câmpineancă Livia Pisăliță și au cântat împreună ”Copacul”, melodia pe care a făcut-o celebră un alt mare interpret cu legături la Câmpina - Aurelian Andreescu.
Un spectacol cu adevărat de gală, din care nu putea lipsi... Moș Crăciun. La final, Moșul a venit cu sania sa pe scenă și împreună cu ajutoarele sale neobosite au oferit daruri copiilor, în ceea ce a fost, foarte probabil, cel mai frumos spectacol de Crăciun din acest an de la Câmpina. Și chiar din ultimii ani!

4338 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1518 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2773 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

39 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

364 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: