CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un superb spectacol de varietăți al Teatrului ”Constantin Tănase”, la reinaugurarea sălii Casei Tineretului din Câmpina

- Eveniment -

Un superb spectacol de varietăți al Teatrului ”Constantin Tănase”, la reinaugurarea sălii Casei Tineretului din Câmpina

În anul 1983, la Câmpina se dădea în folosință Casa Științei și Tehnicii pentru Tineret, o instituție cum numai în reședințele de județ se găsea la acel moment. Acum, după 40 de ani, sala de spectacole a Casei Tineretului (redenumită astfel după 1989) a fost modernizată, iar spectacolul oferit cu acest prilej a fost unul de gală, un spectacol de varietăți al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București.

Spectacolul propriu-zis a fost prefațat de un moment simbolic, în cadrul căruia primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a oferit câte o plachetă tuturor celor care au contribuit financiar, cu munca efectivă sau cu materiale la refacerea sălii, totul fiind realizat exclusiv din sponsorizări. Astfel, au primit câte o plachetă reprezentanții societăților Daspi, Dac Electric, Lemet, dar și Paul Fora, Costel Filip, Cerasela Tănase, Rodica Papuc, Ionuț Radu, Cristi Maxim, precum și soții Cătălina și Cătălin Paraschiv. De asemenea, i s-a oferit o plachetă omagială lui Petre Câmpeanu, cel care se afla la conducerea orașului în urmă cu patru decenii și care a contribuit decisiv la dezvoltarea Câmpinei.
Apoi, a urmat spectacolul de varietăți. Pe scenă au urcat: o parte din trupa de balet a Teatrului ”Constantin Tănase”, Valentina Fătu și Vasile Muraru - care au stârnit hohote de râs în rândul numerosului public, Daniela Tănase - care a cântat piese foarte cunoscute din repertoriul românesc, dar și internațional, finalul aparținându-i îndrăgitului solist Gabriel Dorobanțu, care a făcut sala să vibreze la șlagărele sale.
Un moment frumos, o seară specială, așa cum ne dorim să mai vedem la Câmpina.


28 May 2023 17:20 4016 vizualizari


Comentarii


  • 29.05.2023 18:23 Dragomir Conducera locala nu sunt in stare sa vopseasca si ca intretina Casa Științei și Tehnicii pentru Tineret. Ce s-a construit in anii trecuti niciodata nu se va putea inlocuiti NICI ODATA.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
684 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
604 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
744 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2462 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV