CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident la Brebu. După explozia unei anvelope, un autobuz a lovit un autoturism

- Actualitate -

Accident la Brebu. După explozia unei anvelope, un autobuz a lovit un autoturism

UPDATE - După cum informează ISU Prahova, băiețelul și mămica lui au fost transportați la spital.

În comuna Brebu a avut loc marți după-amiază un accident de circulație mai puțin obișnuit. Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în zona Brebu Megieșesc, explozia unei anvelope la un autobuz l-a făcut pe conducătorul auto să piardă controlul asupra vehiculului și să lovească un autoturism aflat pe marginea drumului. Lângă mașina staționată se aflau două persoane - un băiat de 6 ani și mama acestuia, în vârstă de 34 ani, care au fost răniți. În autobuz erau 14 pasageri.

Sperietura a fost mare pentru cei implicați, la fața locului sosind echipaje de la Poliție, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Ambulanță. În autobuzul care efectua curse regulate pe ruta Câmpina - Brebu - Câmpina se aflau 14 călători care au coborât imediat după impact, fiind preluați de un alt vehicul, potrivit IPJ Prahova. Femeia de 34 ani, aflată lângă autoturismul acroșat de autobuz, a suferit un traumatism abdominal și un traumatism la gamba dreaptă, iar băiatul de 6 ani a fost diagnosticat cu traumatism la gambă stângă. După ce li s-au acordat primele îngrijiri la fața locului, cei doi au refuzat transportul la spital, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

(Foto - IJP Prahova)


29 Oct 2019 14:59 12449 vizualizari



Comentarii






  • 30.10.2019 08:12 Geanina D-le Ioan si D-le Gicu este bine sa vorbiți in cunoștință de cauză...fiti mai atenti cine era la volan ca sa comentati! Va agitati cam repede, pprecum domnul care a dat aceaata informatie pe jumătate FALSA! Rușine ca pune vorbe ca si cum ar fi vorbit IJP Prahova!
  • 30.10.2019 00:14 Catalina Cine vă furnizează informațiile? As fi foarte curioasa deoarece jumătate din ceea ce este scris aici, nu este adevărat! Sau scrieți doar ceea ce vi se spune ???
  • 29.10.2019 20:53 Gicu Pai Cord patronul de la Autogara are cele mai rable mașini posibile de transport călători . Cumparate la mâna a cincea de prin țara , cumparate la rândul lor de pe afara etc , care au peste milionul de kilometri , adevărate bombe pe șosele . Nu știu cum primesc licența și au RAR valabil
  • 29.10.2019 16:59 Ioan Daca domnii soferi de la brebu conduc cu viteză, vorbesc la telefon, cu o mână pe geam alta pe volan, asa ae intampla
2505 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2605 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1457 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5424 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV