Anunț privind blocarea traficului rutier pe unele străzi din Câmpina pe 1 și 3 septembrie

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț privind blocarea traficului rutier pe unele străzi din municipiu, în zilele de 1 și 3 septembrie 2023, cu prilejul unor acțiuni din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor.

Având în vedere prevederile Avizului Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației nr. 77 din 30 august 2023, emis pentru buna desfășurare a activităților ocazionate de deschiderea Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Câmpina, vă informăm că, vineri, 1 septembrie 2023, în intervalul orar 18.00-18.45, va avea loc parada reprezentativă desfășurată pe B-dul Nicolae Bălcescu - B-dul Carol I - B-dul Culturii, pe tronsonul cuprins între intersecția B-dul Nicolae Bălcescu cu Strada Orizontului, până la intersecția B-dul Culturii cu Strada Plevnei.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, pe durata paradei s-a aprobat restricționarea traficului rutier pe tronsonul B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Carol I și B-dul Culturii și, după caz, blocarea/ restricționarea traficului rutier la intersecțiile cu străzile PETROLISTULUI – ORIZONTULUI (punct de plecare), SCHELELOR, SONDEI, MARAMUREȘ, Aleea ROZELOR, TOMA IONESCU, M. KOGĂLNICEANU, CALEA DOFTANEI, GRIVIȚEI și PLEVNEI (punct de sosire).
În același context, în intervalul orar 16.00-20.30, traficul rutier va fi blocat pe B-dul Culturii, tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada PLEVNEI și străzile SCHELELOR/PODULUI.
Ulterior, duminică, 3 septembrie 2023, în intervalul orar 9.00-14.00, traficul rutier va fi blocat pe B-dul Culturii, tronsonul cuprins între intersecțiile cu PLEVNEI și străzile SCHELELOR/ PODULUI, respectiv în zona denumită ”Gura Leului”.
Măsurile de restricționare a traficului rutier vor fi puse în aplicare de către Poliția Municipiului Câmpina și Direcția Poliția Locală.

660 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

502 vizualizari
29 sept. 2023 12:27

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 29 septembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

336 vizualizari
22 sept. 2023 17:51

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 22 septembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.