CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina organizează dezbatere publică pe tema Planului Urbanistic Zonal privind pasajul subteran și spațiul pietonal din centrul localității

- Actualitate -

Primăria Câmpina organizează dezbatere publică pe tema Planului Urbanistic Zonal privind pasajul subteran și spațiul pietonal din centrul localității

Prin inetrmediul unui comunicat de presă, Primărie municipiului Câmpina anunță organizarea unei dezbateri publice luni, 30 mai 2022, de la ora 14.00, la Casa Tineretului. Va fi pusă în discuție documentația de urbanism "PUZ - Regenerare urbană, creșterea mobilității nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate urbană prin direcționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Câmpina".

Pe scurt, este vorba despre o dezbatere privind viitorul pasaj subteran pe care administrația locală intenționează să-l realizeze în centrul Câmpinei. La discuții vor fi prezenți reprezentanți ai Primăriei, dar și reprezentanți ai echipei de specialiști (urbaniști, arhitecți) care au elaborat documentația de urbanism. Primăria precizează următoarele lucruri:
- Observațiile și propunerile publicului se pot trimite pe adresa de e-mail: consultarea_populatiei@primariacampina.ro sau pot fi depuse la Registratura instituției, cu mențiunea "Consultarea populației". Răspunsurile la observațiile trimise se vor transmite persoanelor respective în scris, prin poștă sau e-mail, în perioada 31 mai-29 iunie. Persoană de contact din partea administrației locale - Ionuț Cristian Bedreag, telefon 0244.336.134.
- Documentația preliminară PUZ poate fi accesată la următoarele link-uri, pentru a putea fi studiată de toți cei interesați: Memoriul Tehnic și Regulamentul Local de Urbanism - https://drive.google.com/drive/folders/1oAK4hxhaUYO67eQjz0dFJb93rKv1QS_2, planșe - https://drive.google.com/drive/folders/1ZgCSIN1VWDlXdp24CDaP0hmh0GaFrx0h.


25 May 2022 10:37 2883 vizualizari


Comentarii


  • 03.06.2022 12:47 Zotescu Pasajul este un proiect inutil. Mai util ar fi sa amenajati drumul catre poiana si magureni, ca ne rupem masinile.
  • 29.05.2022 10:30 Antonia Acest pasaj cred ca este o mare prostie, sper sa fie doar o propunere esuata si primarul sa fie interesat doar de incasarea acelor sume din studii de fezabilitate; cred ca daca vor fi incepute lucrarile va fi un dezastru pt Campina, pt ca in urmatorii 5 ani(cel putin) tot centrul va fi distrus, toate magazinele centrale inchise si poate si falimentate, parcurile centrale distruse si poate chiar vor fi avariate iremediabil cladirile adiacente; Cred ca acest proiect va duce la pierderea alegerilor pt Modoveanu pt un nou mandat de primar, iar daca noul primar nu va continua proiectul sau nu va putea sa il continue din cauza unor probleme tehnice descoperite ulterior sau juridice prin vreun proces sau contestatie, Campina va ramane distrusa mult si bine; Sper ca acest proiect sa nu fie o strategie bine pusa la punct de politicieni care sa isi doreasca tocmai distrugerea orasului pt ca mi-e greu sa cred ca Moldoveanu chiar crede ca este viabil, realizabil si util .Nu am nimic personal cu primarul, chiar il sustin, dar in proiecte viabile si bune pt oras, precum cel cu camerele de supraveghere sau cel cu marirea impozitului pt proprietatile lasate in paragina sau cu construirea gradinitei; Va indemn pe cei care NU sunteti de acord cu realizarea pasajului sa va sustineti dorinta in scris prin mail pe site-ul pus la dispozitie de primarie.
  • 28.05.2022 11:29 Anonim Domnule Barbu, ati punctat excelent, dar dvs. va bazati pe bunul simt, buna cunoastere si pe lipsa coruptiei, toate lipsa si la primar si in CL. Daca vrem ca aceasta anomalie sa nu se realizeze trebuie sa iesim la dezbatere si chiar in strada ca sa nu se realizeze.
  • 27.05.2022 00:43 Barbu S. Sper ca primarul nu e serios cu aceasta lucrare. Util ar fi acest pasaj in Bucuresti, Cluj, unde trebuie regenerare urbana, nu la noi unde sunt 7 babe cu urzici, 5 care scuipa seminte si 8 samsari. Ne trebuie investitii in educatie, in sport, in sanatate si in sprijinirea afacerilor locale. Puncte negative, pe care sigur ca nu le va lua nimeni in considerare: 1. TOATE firmele care ocupa acel spatiu unde s-ar face proiectul ar da faliment (sute de oameni pe drumuri, mai putine impozite, clar regres economic). 2. Dupa cum se misca treburile in Campina, lucrarea va dura minim 10-15 ani 3. Toate blocurile din jur, inclusiv al meu, vor avea probleme cu apa, cu canalizarea, cu tot, va fi o bataie de jos. Cam atat, sper sa va vina mintea la cap...
  • 26.05.2022 13:34 diss O altă " idee măreață " a administrației cămpinene, exact a sensul giratoriu de la Răcitor care mai mult ne încurcă!😣Deci după 2 ani noua administrației a trasat 5 linii cu vopsea (la sensul giratoriu)și vrea să facă o mare groapă în mijlocul orașului!( pasaj). Ce să zic...la mai mare!😣
  • 26.05.2022 11:36 Pasaj Cornel Daca mergem pe conceptul "BANII IN MISCARE ",nu este rau,dar daca privim in trecut la CALEA DACIA ce a fost o mare EXCROCHERIE,eu unul am rezerve ca se poate finaliza la termen o lucrare destul de complexa ce implica mari riscuri si ca de obicei se termina cu PENALI IN LIBERTATE .Oare daca cotizezi esti protejat?asa cum s-a intamplat?Chiar daca banii sunt buni la bugetul local pentru alte multe alte lucrari de reparatii si intretinere al orasului dar oamenii sunt sceptici ca PRIMARIA poate controla asa lucrare.De aceea eu cred doar in alta forma de organizare :PROIECTANTUL SA FIE SI CONSULTANT,ADICA SA RASPUNDA DE PROIECTARE PLUS FAZA DE EXECUTIE PANA LA FINAL ,ASA CUM FAC FIRMELE DIN VEST.DACA NU ESTE ASA VA FI O NOUA CALE DACIA SUBTERANA.
  • 25.05.2022 21:52 Tudor Vedeți dumneavoastră, cum se practică bătaia de joc!? Păi luni la ora 14.00 doar cine nu are serviciu are cum să participe. Dar cred că asta se și vrea. Prea multe opinii nu sunt binevenite.
  • 25.05.2022 21:34 pirvu ESTE NECESAR , UTIL SI DE VIITOR , FACET-IL/ , ESTE GREU, DIFICIL, , NECESITA MUNCA TIMP BANI, DAR , SE VA VEDEA , IN VIITOR , ROSTUL SI UTILITATEA, LUI
464 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
1060 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție - s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
270 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
550 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV