Primăria Câmpina organizează dezbatere publică pe tema Planului Urbanistic Zonal privind pasajul subteran și spațiul pietonal din centrul localității

Actualitate (Categoria articolului)

Prin inetrmediul unui comunicat de presă, Primărie municipiului Câmpina anunță organizarea unei dezbateri publice luni, 30 mai 2022, de la ora 14.00, la Casa Tineretului. Va fi pusă în discuție documentația de urbanism "PUZ - Regenerare urbană, creșterea mobilității nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate urbană prin direcționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Câmpina".

Pe scurt, este vorba despre o dezbatere privind viitorul pasaj subteran pe care administrația locală intenționează să-l realizeze în centrul Câmpinei. La discuții vor fi prezenți reprezentanți ai Primăriei, dar și reprezentanți ai echipei de specialiști (urbaniști, arhitecți) care au elaborat documentația de urbanism. Primăria precizează următoarele lucruri:
- Observațiile și propunerile publicului se pot trimite pe adresa de e-mail: consultarea_populatiei@primariacampina.ro sau pot fi depuse la Registratura instituției, cu mențiunea "Consultarea populației". Răspunsurile la observațiile trimise se vor transmite persoanelor respective în scris, prin poștă sau e-mail, în perioada 31 mai-29 iunie. Persoană de contact din partea administrației locale - Ionuț Cristian Bedreag, telefon 0244.336.134.
- Documentația preliminară PUZ poate fi accesată la următoarele link-uri, pentru a putea fi studiată de toți cei interesați: Memoriul Tehnic și Regulamentul Local de Urbanism - https://drive.google.com/drive/folders/1oAK4hxhaUYO67eQjz0dFJb93rKv1QS_2, planșe - https://drive.google.com/drive/folders/1ZgCSIN1VWDlXdp24CDaP0hmh0GaFrx0h.

2812 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • pirvu 25.05.2022 21:34 ESTE NECESAR , UTIL SI DE VIITOR , FACET-IL/ , ESTE GREU, DIFICIL, , NECESITA MUNCA TIMP BANI, DAR , SE VA VEDEA , IN VIITOR , ROSTUL SI UTILITATEA, LUI
  • Tudor 25.05.2022 21:52 Vedeți dumneavoastră, cum se practică bătaia de joc!? Păi luni la ora 14.00 doar cine nu are serviciu are cum să participe. Dar cred că asta se și vrea. Prea multe opinii nu sunt binevenite.
  • Pasaj Cornel 26.05.2022 11:36 Daca mergem pe conceptul "BANII IN MISCARE ",nu este rau,dar daca privim in trecut la CALEA DACIA ce a fost o mare EXCROCHERIE,eu unul am rezerve ca se poate finaliza la termen o lucrare destul de complexa ce implica mari riscuri si ca de obicei se termina cu PENALI IN LIBERTATE .Oare daca cotizezi esti protejat?asa cum s-a intamplat?Chiar daca banii sunt buni la bugetul local pentru alte multe alte lucrari de reparatii si intretinere al orasului dar oamenii sunt sceptici ca PRIMARIA poate controla asa lucrare.De aceea eu cred doar in alta forma de organizare :PROIECTANTUL SA FIE SI CONSULTANT,ADICA SA RASPUNDA DE PROIECTARE PLUS FAZA DE EXECUTIE PANA LA FINAL ,ASA CUM FAC FIRMELE DIN VEST.DACA NU ESTE ASA VA FI O NOUA CALE DACIA SUBTERANA.
  • diss 26.05.2022 13:34 O altă " idee măreață " a administrației cămpinene, exact a sensul giratoriu de la Răcitor care mai mult ne încurcă!😣Deci după 2 ani noua administrației a trasat 5 linii cu vopsea (la sensul giratoriu)și vrea să facă o mare groapă în mijlocul orașului!( pasaj). Ce să zic...la mai mare!😣
  • Barbu S. 27.05.2022 00:43 Sper ca primarul nu e serios cu aceasta lucrare. Util ar fi acest pasaj in Bucuresti, Cluj, unde trebuie regenerare urbana, nu la noi unde sunt 7 babe cu urzici, 5 care scuipa seminte si 8 samsari. Ne trebuie investitii in educatie, in sport, in sanatate si in sprijinirea afacerilor locale. Puncte negative, pe care sigur ca nu le va lua nimeni in considerare: 1. TOATE firmele care ocupa acel spatiu unde s-ar face proiectul ar da faliment (sute de oameni pe drumuri, mai putine impozite, clar regres economic). 2. Dupa cum se misca treburile in Campina, lucrarea va dura minim 10-15 ani 3. Toate blocurile din jur, inclusiv al meu, vor avea probleme cu apa, cu canalizarea, cu tot, va fi o bataie de jos. Cam atat, sper sa va vina mintea la cap...
  • Anonim 28.05.2022 11:29 Domnule Barbu, ati punctat excelent, dar dvs. va bazati pe bunul simt, buna cunoastere si pe lipsa coruptiei, toate lipsa si la primar si in CL. Daca vrem ca aceasta anomalie sa nu se realizeze trebuie sa iesim la dezbatere si chiar in strada ca sa nu se realizeze.
  • Antonia 29.05.2022 10:30 Acest pasaj cred ca este o mare prostie, sper sa fie doar o propunere esuata si primarul sa fie interesat doar de incasarea acelor sume din studii de fezabilitate; cred ca daca vor fi incepute lucrarile va fi un dezastru pt Campina, pt ca in urmatorii 5 ani(cel putin) tot centrul va fi distrus, toate magazinele centrale inchise si poate si falimentate, parcurile centrale distruse si poate chiar vor fi avariate iremediabil cladirile adiacente; Cred ca acest proiect va duce la pierderea alegerilor pt Modoveanu pt un nou mandat de primar, iar daca noul primar nu va continua proiectul sau nu va putea sa il continue din cauza unor probleme tehnice descoperite ulterior sau juridice prin vreun proces sau contestatie, Campina va ramane distrusa mult si bine; Sper ca acest proiect sa nu fie o strategie bine pusa la punct de politicieni care sa isi doreasca tocmai distrugerea orasului pt ca mi-e greu sa cred ca Moldoveanu chiar crede ca este viabil, realizabil si util .Nu am nimic personal cu primarul, chiar il sustin, dar in proiecte viabile si bune pt oras, precum cel cu camerele de supraveghere sau cel cu marirea impozitului pt proprietatile lasate in paragina sau cu construirea gradinitei; Va indemn pe cei care NU sunteti de acord cu realizarea pasajului sa va sustineti dorinta in scris prin mail pe site-ul pus la dispozitie de primarie.
  • Zotescu 03.06.2022 12:47 Pasajul este un proiect inutil. Mai util ar fi sa amenajati drumul catre poiana si magureni, ca ne rupem masinile.

Actualitate

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

551 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

657 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.