CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

- Politică -

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Astfel, nu puteam încheia emisiunea cu Aron Sabo fără o discuție legată de intenția invitatului nostru de a mai candida pentru un nou mandat de consilier local: ”Da, voi candida din partea PMP, dar nu în Alianța Dreapta Unită. În lista partidelor politice, acea aripă Tomac nu există. PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii. Nu știm, deocamdată, dacă vom avea candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina”, a precizat Aron Sabo.
În plus, în cadrul emisiunii, Aron Sabo a detaliat proiectele pe care acesta și le dorește a fi realizate în mandatul următor sunt modernizarea Străzii Orizontului, piața din cartierul Voila și pista de motocros din cartierul Turnătoriei.


09 Apr 2024 19:51 1620 vizualizari


Comentarii






848 vizualizari 30 Apr 2024 07:14 Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, și-a lansat programul electoral pentru “UN NOU ÎNCEPUT”

Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, și-a lansat programul electoral pentru “UN NOU ÎNCEPUT”

Într-un cadru natural foarte frumos, pe Strada Păcii din Câmpina, într-o zonă “ruptă” de betoane și zgomote, cum nu prea mai există în municipiu, a avut loc luni seară lansarea oficială a programului electoral al candidatului PSD Câmpina la Primăria Câmpina, Irina Mihaela Nistor.

citeste mai mult
1358 vizualizari 29 Apr 2024 10:01 Aron Sabo a trecut la PSD, partid care va avea cinci consilieri locali

Aron Sabo a trecut la PSD, partid care va avea cinci consilieri locali

Zilele acestea, pe scena politică locală s-a mai petrecut o mișcare, interesantă din anumite puncte de vedere, dar fără mari efecte în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1290 vizualizari 29 Apr 2024 09:05 Daniel Ioniță și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Câmpinei din partea Partidului România în Acțiune

Daniel Ioniță și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Câmpinei din partea Partidului România în Acțiune

În cursul zilei de duminică, 28 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat o delegație din partea Partidului România în Acțiune, care a depus dosarele de candidat pentru funcțiile de primar și consilier local.

citeste mai mult
1991 vizualizari 28 Apr 2024 13:11 AUR Câmpina și-a depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local

AUR Câmpina și-a depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local

În după-amiaza zilei de sâmbătă, la sediul Biroului Electoral Câmpina s-a prezentat o delegație din partea Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR), care a depus dosarele candidaților pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, precum și pentru Consiliul Local la alegerile din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV