Accident pe DN1. Circulația dinspre Ploiești spre Câmpina, complet blocată

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE ora 16.50 - Circulația se desfășoară normal pe ambele benzi ale DN1, pe sensul de mers spre Câmpina.
UPDATE ora 16.00 - Banda nr. 2 a sensului Ploiești - Câmpina a fost redată circulației. Referitor la cauzele producerii accidentului, din primele cercetări a reieșit că unul dintre autoturisme a acroșat lateral o mașină de pe banda a doua, după care a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa. Această a treia mașină a fost proiectată în cea de-a patra, care circula în față, apoi a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe câmp.
UPDATE - Poliția informează că traficul a fost deviat pe ruta DN1 - Liliești - Băicoi - DN1.

Pe DN1, pe raza localității Băicoi, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, dar impactul a fost destul de serios, având în vedere că unul dintre autoturisme a părăsit carosabilul, răsturnându-se pe câmp. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, au intervenit la fața locului două echipaje de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor și un echipaj de stingere a unui eventual incendiu. Trei dintre cei cinci ocupanți ai autoturismelor au fost asistați medical la locul accidentului și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Prahova. De asemenea, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, traficul este blocat pe ambele benzi ale sensului Ploiești - Câmpina. Vom reveni.

Sursa foto - ISU Prahova

7872 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2026 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2044 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

866 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

173 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.