Karpatia Horse Show 2017 - evenimentul ideal pentru un week-end superb pe domeniul Cantacuzino din Florești

Eveniment (Categoria articolului)

Pasiunea pentru cai, eleganța, adrenalina trăită la cote maxime, iubirea pentru natură și energia unui loc istoric își dau întâlnire în această toamnă pe domeniul Cantacuzino din Florești, la Karpatia Horse Show. Evenimentul are loc în perioada 29 septembrie-1 octombrie și este organizat de Domeniul Cantacuzino și Cross Country Farm.

Ediţia 2017 a Karpatia Horse Show îşi propune să reunească elementele de show şi recreere conturate în ediţia precedentă și să le ducă la următorul nivel. Pentru publicul care va ajunge pe domeniul din Floreşti, organizatorii au pregătit numeroase activităţi: de la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, drive test cu maşini de teren şi de lux până la accesul într-o zonă comercială variată, unde vor întâlni creatori de frumos şi gust. Special pentru familiile cu copii, în acest an, pe domeniul Cantacuzino, vor fi amenajate parcuri de aventură și spații creative, care le vor permite celor mici să se distreze și să deprindă lucruri noi. Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de pe cele 130 de hectare ale domeniului fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de week-end outdoor pentru toţi membrii familiei.
“Am dorit să dăm un semnal clar că echitaţia nu este doar un sport, ci un mod de viaţă. Am dorit ca orice iubitor de natură şi de frumos să îşi găsească locul în acest eveniment, fie că este sau nu pasionat de cai. Mulţumim celor 8.000 de adulţi şi 3.000 de copii care au fost alături de noi la ediţia din 2016. Anul acesta suntem și mai buni datorită lor. Oferim un mix de activitati, un week-end de povestit, în mijlocul naturii. Suntem convinși că toate cele trei zile de competiție vor rămâne în inimile celor care ne vor vizita”, a declarat Mihnea Vîrgolici, directorul evenimentului.

Zeci de sportivi din întreagă lume vin la Floreşti să ia parte la concurs.  În acest an show-ul ecvestru aduce în prim plan Campionatul Balcanic de Atelaje, disciplină la care România este în top 10 mondial. Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoşi şi respectaţi designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstrații de măiestrie. Probele de Concurs Complet vor fi prezente şi de această dată. Vor fi obstacole impresionante, cu cai ce sar şi galopează prin apă sau sar buşteni şi mobilier supradimensionat, aranjate cu mare pricepere de designerul irlandez Peter Fellşi decorate de o echipă de peisagişti de top. Toamna lui 2017 pe domeniul Cantacuzino de la Floreşti aduce și momente unice de life style, o paradă nobiliară a pălăriilor, dar și doamne acompaniate de ogari eleganţi. 

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 60%. Copiii sub 14 ani beneficiază de prețuri preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți.
Până pe 14 septembrie:
- prețul unui abonament pentru cele trei zile de show costă 30 de lei pentru  adulți, 40 de lei pentru un adult + 1 copil și 50 de lei pentru un adult + 2 copii
- pentru vineri, 29 septembrie, biletele costa 10 lei pentru un adult, 10 lei pentru un  adult și 1 copil și 15 lei un adult + 2 copii
- pentru 30 septembrie și 1 octombrie, prețurile biletelor valabile o singură zi sunt: 20 de lei pentru adulți, 25 de lei pentru un adult + 1 copil și 30 de lei pentru un adult + 2 copii. 
În zilele de desfășurare a evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces în incinta domeniului Cantacuzino, Florești, Prahova.

(Imaginile foto și video ne-au fost puse la dispoziție de organizatorii evenimentului)

6754 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1240 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2067 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.