Senatorul USR George Marussi și-a deschis cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cabinetul parlamentar, inaugurat în această seară, este situat pe Bulevardul Carol I, nr 84, în spațiul în care a funcționat Rio Pas. La deschiderea oficială, alături de senatorul George Marussi (foto dreapta) s-au aflat senatorul USR de Diaspora - Radu Mihail (foto stânga) și deputatul USR de București - Tudor Pop.

La eveniment au mai fost prezenți membri ai conducerii USR Câmpina și Ploiești și simpatizanți ai partidului, fiind mai degrabă un eveniment de socializare și nu unul clasic, cu discursuri politice.
"Avem nevoie de cetățeni activi, implicați, care să nu stea deoparte, care să își exprime cât mai bine opiniile și dorințele și să se implice activ în realizarea acestora. Pentru ca viața noastră să devină din ce în ce mai bună este nevoie de spirit civic și de o clasă politică nouă, este nevoie ca oamenii să fie informați corect, ascultați și respectați. Câmpina este un oraș de referință pentru județul nostru. Vom fi aici pentru a ne cunoaște mai bine", a afirmat George Marussi, senator USR de Prahova.
Vă reamintim că în municipiul Câmpina mai au cabinete parlamentare senatorii Emanoil Savin (PSD), Teodor Meleșcanu (ALDE) și deputatul Cătălina Bozianu (PMP).

4671 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.12.2018 08:48 Cabinet parlamentar USR, PSD, PMP, ALDE. Hmmmm! Domnule PRIMAR Tiseanu, ce lipsește din acest peisaj?
  • Cristi 09.12.2018 14:11 Bani aruncati pe Apa Sambetei cu toate aceste cabinete parlamentare, care nu au nici un rost!
  • mihai MIHAI 08.05.2019 12:16 la aceste cabinete ,se fac analize si consultatii ???

Politică

3020 vizualizari
15 iun. 2019 19:45

Klaus Iohannis, viitorul președinte al Consiliului European? Dacă da, cum va fi lupta pentru președinția României?

Președintele României, Klaus Iohannis, se află printre favoriți în cursa pentru președinția Consiliului European, lucru menționat într-un articol apărut în prestigioasa publicație britanică Financial Times. Peste o săptămână, la Bruxelles, va avea loc summit-ul Consiliului European, acolo unde liderii UE vor discuta din nou despre președinția celor mai importante instituții – Comisia Europeană, Consiliul European, Parlamentul European și Banca Centrală Europeană.

3021 vizualizari
27 mai 2019 21:30

Președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, mulțumește alegătorilor pentru încredere și vot

A fost o noapte lungă la majoritatea sediilor de partid din Câmpina. Una dintre formațiunile politice care s-a declarat mulțumită de rezultatul votului a fost Partidul Mișcarea Populară, care prin vocea viceprimarului Adrian Pițigoi, președinte al Organizației Câmpina și secretar executiv la nivel național, le transmite un mesaj alegătorilor.

Alte stiri recente

1 vizualizari
19 iul. 2019 09:28

Străzile din Câmpina unde Primăria va realiza lucrări gratuite de cadastru

După cum v-am informat în mai multe rânduri, la Câmpina se defășoară lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Lucrările se realizează prin intermediul Primăriei Câmpina și sunt finanțate de OCPI Prahova. De măsurători se ocupă firma Arhicad Geotop SRL, care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie.

812 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

1 comentarii

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.