Senatorul USR George Marussi și-a deschis cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cabinetul parlamentar, inaugurat în această seară, este situat pe Bulevardul Carol I, nr 84, în spațiul în care a funcționat Rio Pas. La deschiderea oficială, alături de senatorul George Marussi (foto dreapta) s-au aflat senatorul USR de Diaspora - Radu Mihail (foto stânga) și deputatul USR de București - Tudor Pop.

La eveniment au mai fost prezenți membri ai conducerii USR Câmpina și Ploiești și simpatizanți ai partidului, fiind mai degrabă un eveniment de socializare și nu unul clasic, cu discursuri politice.
"Avem nevoie de cetățeni activi, implicați, care să nu stea deoparte, care să își exprime cât mai bine opiniile și dorințele și să se implice activ în realizarea acestora. Pentru ca viața noastră să devină din ce în ce mai bună este nevoie de spirit civic și de o clasă politică nouă, este nevoie ca oamenii să fie informați corect, ascultați și respectați. Câmpina este un oraș de referință pentru județul nostru. Vom fi aici pentru a ne cunoaște mai bine", a afirmat George Marussi, senator USR de Prahova.
Vă reamintim că în municipiul Câmpina mai au cabinete parlamentare senatorii Emanoil Savin (PSD), Teodor Meleșcanu (ALDE) și deputatul Cătălina Bozianu (PMP).

4130 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.12.2018 08:48 Cabinet parlamentar USR, PSD, PMP, ALDE. Hmmmm! Domnule PRIMAR Tiseanu, ce lipsește din acest peisaj?
  • Cristi 09.12.2018 14:11 Bani aruncati pe Apa Sambetei cu toate aceste cabinete parlamentare, care nu au nici un rost!

Politică

2985 vizualizari
06 ian. 2019 20:45

Votezi PSD, îți votezi pensia specială de vreo 3.700 euro pe lună...

De ce nu se atinge nimeni de pensiile speciale ale magistraților? Pensiile acelea de mii de euro, din care 90% reprezintă transferul de la bugetul de stat și doar 10% contribuții proprii. Un posibil răspuns ar fi acela că "pensiile speciale din România sunt un mod prin care PSD îi mituiește pe magistrați, iar ei acceptă șpaga", după cum spune jurnalistul Gabriel Gachi, citat de Ziarul Capital.

2340 vizualizari
15 oct. 2018 12:31

PMP a strâns un milion de semnături pentru modificarea legii astfel încât primarii să fie aleși, din nou, în două tururi de scrutin

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, în week-end-ul care s-a încheiat, că partidul său a strâns un milion de semnături de la cetățeni din întreaga țară pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. 

Alte stiri recente

494 vizualizari
16 feb. 2019 12:02

Razii ale Poliției Rutiere, vineri noaptea, în Câmpina și împrejurimi

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, între orele 22 și 1, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

2470 vizualizari
15 feb. 2019 11:50

Inițiativă la nivelul administrației câmpinene: parteneriate cu investitori privați pentru punerea în valoare a unor spații publice

Se anunță vremuri complicate din punct de vedere al investițiilor publice. Bugetul local se duce, în cea mai mare parte, pe salarii și cheltuieli cu funcționarea instituțiilor publice, veniturile stau pe loc, iar accesarea unor credite bancare reprezintă o soluție pe termen scurt, cu îndatorare pe termen lung. În acest context, la nivelul administrației locale a fost organizată o întâlnire pentru găsirea unor soluții privind încheierea unor parteneriate cu investitori privați în vederea punerii în valoare a unor spații publice din Câmpina, pe care Primăria nu are bani să le modernizeze și să le găsească apoi o utilitate publică. Întâlnirea a fost organizată la inițiativa consilierilor locali Monica Clinciu - președintele Comisiei de Urbanism și Florin Frățilă - președintele Comisiei de Cultură, Sănătate și Sport.