Senatorul USR George Marussi și-a deschis cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cabinetul parlamentar, inaugurat în această seară, este situat pe Bulevardul Carol I, nr 84, în spațiul în care a funcționat Rio Pas. La deschiderea oficială, alături de senatorul George Marussi (foto dreapta) s-au aflat senatorul USR de Diaspora - Radu Mihail (foto stânga) și deputatul USR de București - Tudor Pop.

La eveniment au mai fost prezenți membri ai conducerii USR Câmpina și Ploiești și simpatizanți ai partidului, fiind mai degrabă un eveniment de socializare și nu unul clasic, cu discursuri politice.
"Avem nevoie de cetățeni activi, implicați, care să nu stea deoparte, care să își exprime cât mai bine opiniile și dorințele și să se implice activ în realizarea acestora. Pentru ca viața noastră să devină din ce în ce mai bună este nevoie de spirit civic și de o clasă politică nouă, este nevoie ca oamenii să fie informați corect, ascultați și respectați. Câmpina este un oraș de referință pentru județul nostru. Vom fi aici pentru a ne cunoaște mai bine", a afirmat George Marussi, senator USR de Prahova.
Vă reamintim că în municipiul Câmpina mai au cabinete parlamentare senatorii Emanoil Savin (PSD), Teodor Meleșcanu (ALDE) și deputatul Cătălina Bozianu (PMP).

6754 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.12.2018 08:48 Cabinet parlamentar USR, PSD, PMP, ALDE. Hmmmm! Domnule PRIMAR Tiseanu, ce lipsește din acest peisaj?
  • Cristi 09.12.2018 14:11 Bani aruncati pe Apa Sambetei cu toate aceste cabinete parlamentare, care nu au nici un rost!
  • mihai MIHAI 08.05.2019 12:16 la aceste cabinete ,se fac analize si consultatii ???

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

119 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

106 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.