Senatorul USR George Marussi și-a deschis cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cabinetul parlamentar, inaugurat în această seară, este situat pe Bulevardul Carol I, nr 84, în spațiul în care a funcționat Rio Pas. La deschiderea oficială, alături de senatorul George Marussi (foto dreapta) s-au aflat senatorul USR de Diaspora - Radu Mihail (foto stânga) și deputatul USR de București - Tudor Pop.

La eveniment au mai fost prezenți membri ai conducerii USR Câmpina și Ploiești și simpatizanți ai partidului, fiind mai degrabă un eveniment de socializare și nu unul clasic, cu discursuri politice.
"Avem nevoie de cetățeni activi, implicați, care să nu stea deoparte, care să își exprime cât mai bine opiniile și dorințele și să se implice activ în realizarea acestora. Pentru ca viața noastră să devină din ce în ce mai bună este nevoie de spirit civic și de o clasă politică nouă, este nevoie ca oamenii să fie informați corect, ascultați și respectați. Câmpina este un oraș de referință pentru județul nostru. Vom fi aici pentru a ne cunoaște mai bine", a afirmat George Marussi, senator USR de Prahova.
Vă reamintim că în municipiul Câmpina mai au cabinete parlamentare senatorii Emanoil Savin (PSD), Teodor Meleșcanu (ALDE) și deputatul Cătălina Bozianu (PMP).

3744 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.12.2018 08:48 Cabinet parlamentar USR, PSD, PMP, ALDE. Hmmmm! Domnule PRIMAR Tiseanu, ce lipsește din acest peisaj?
  • Cristi 09.12.2018 14:11 Bani aruncati pe Apa Sambetei cu toate aceste cabinete parlamentare, care nu au nici un rost!

Politică

2083 vizualizari
15 oct. 2018 12:31

PMP a strâns un milion de semnături pentru modificarea legii astfel încât primarii să fie aleși, din nou, în două tururi de scrutin

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, în week-end-ul care s-a încheiat, că partidul său a strâns un milion de semnături de la cetățeni din întreaga țară pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. 

2091 vizualizari
12 oct. 2018 20:04

Primarii PSD din Dâmbovița, de partea lui Adrian Țuțuianu și împotriva lui Liviu Dragnea

Printr-o scrisoare deschisă transmisă presei, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și 66 de primari PSD din Dâmbovița își exprimă solidaritatea cu liderul organizației județene, Adrian Țuțuianu, atrăgând în același timp atenția asupra situației dificile în care se află partidul și diminuării considerabile a suportului popular "din cauza modului discreționar în care este condus partidul". 

Alte stiri recente

2137 vizualizari
12 dec. 2018 11:35

Departe de casă, dar cu România în suflet. Florica Jinga a sărbătorit Centenarul alături de românii din Tenerife

1 Decembrie este Ziua Națională a României, ziua tuturor românilor, de acasă și de pretutindeni. Iar când ești departe de țară, departe de ai tăi, emoția sărbătorii naționale parcă este și mai puternică. Ți-e dor și, poate, doare, iar sufletul ți-e copleșit de România. În Oceanul Atlantic, în Tenerife, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, există un colț de Românie. Pe 1 Decembrie 2018, comunitatea românească de aici a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în straie populare, cu mâncare tradițională și cu muzică românească interpretată de Florica Jinga. A fost o sărbătoare a sufletului românesc în Tenerife, Spania.

2559 vizualizari
11 dec. 2018 20:59

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 11 decembrie 2018

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.