Senatorul USR George Marussi și-a deschis cabinet parlamentar la Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cabinetul parlamentar, inaugurat în această seară, este situat pe Bulevardul Carol I, nr 84, în spațiul în care a funcționat Rio Pas. La deschiderea oficială, alături de senatorul George Marussi (foto dreapta) s-au aflat senatorul USR de Diaspora - Radu Mihail (foto stânga) și deputatul USR de București - Tudor Pop.

La eveniment au mai fost prezenți membri ai conducerii USR Câmpina și Ploiești și simpatizanți ai partidului, fiind mai degrabă un eveniment de socializare și nu unul clasic, cu discursuri politice.
"Avem nevoie de cetățeni activi, implicați, care să nu stea deoparte, care să își exprime cât mai bine opiniile și dorințele și să se implice activ în realizarea acestora. Pentru ca viața noastră să devină din ce în ce mai bună este nevoie de spirit civic și de o clasă politică nouă, este nevoie ca oamenii să fie informați corect, ascultați și respectați. Câmpina este un oraș de referință pentru județul nostru. Vom fi aici pentru a ne cunoaște mai bine", a afirmat George Marussi, senator USR de Prahova.
Vă reamintim că în municipiul Câmpina mai au cabinete parlamentare senatorii Emanoil Savin (PSD), Teodor Meleșcanu (ALDE) și deputatul Cătălina Bozianu (PMP).

4393 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 07.12.2018 08:48 Cabinet parlamentar USR, PSD, PMP, ALDE. Hmmmm! Domnule PRIMAR Tiseanu, ce lipsește din acest peisaj?
  • Cristi 09.12.2018 14:11 Bani aruncati pe Apa Sambetei cu toate aceste cabinete parlamentare, care nu au nici un rost!

Politică

1122 vizualizari
22 apr. 2019 08:00

Schimbare în Consiliul Local Câmpina. Mihail Cojocaru (ALDE) devine consilier în locul lui Gabriel Dima

După ce "a fluierat în biserica ALDE", după cum singur a afirmat în plenul ședinței Consiliului Local Câmpina, consilierul Gabriel Dima a fost exclus din partid, pierzându-și, astfel, și funcția de consilier local. Locul său va fi luat de următorul de pe lista ALDE de la alegerile locale din 2016, Mihail Cojocaru, al cărui mandat urmează să fie validat la ședința Consiliului Local din 23 aprilie 2019, când va depune și jurământul de credință.

3729 vizualizari
18 apr. 2019 22:16

Călin Popescu Tăriceanu în vizită la Câmpina. Președintele Senatului a mers la Neptun, Confind și SanConfind

Președintele Senatului României și al Alianței Liberalilor Democrați Europeni (ALDE), Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat joi, 18 aprilie, în vizită la Câmpina, fiind însoțit de ministrul Mediului - Grațiela Gavrilescu, europarlamentarul Norica Nicolai și mai mulți reprezentanți din conducerea ALDE Prahova și, bineînțeles, ALDE Câmpina. Tăriceanu a vizitat societățile Neptun (unde gazdă a fost directorul general Rudolf Leica), Confind și Centrul Medical Sanconfind (unde gazdă a fost Ioan Simion, proprietarul acestor firme).

Alte stiri recente

518 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

579 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".