Discuții cu conducerea HidroPrahova legate de întârzierea lucrărilor de pe Calea Doftanei din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Unul dintre subiectele cele mai fierbinți ale Câmpinei este stadiul lucrărilor pe Calea Doftanei, acolo unde, vă reamintim, se lucrează la rețeaua de canalizare, în paralel, la rețeaua de apă, iar din spate se vine cu modernizarea carosabilului și a trotuarelor, practic, cu asfaltarea. În spațiul public au apărut destule nemulțumiri legate de ritmul de lucru din ultimele săptămâni, situația lucrărilor fiind monitorizată și la nivelul administrației locale, unde se discută permanent și se caută cele mai bune soluții pentru bunul mers al acestei complexe și mult așteptate lucrări.

Fără a fi beneficiarul direct al lucrărilor de pe Calea Doftanei, acesta fiind operatorul de apă și canal HidroPrahova, Primăria Câmpina organizează săptămânal întâlniri cu constructorul, dirigentele de șantier, reprezentanți ai HidroPrahova, ai proiectantului, la acestea adăugându-se vizitele periodice pe teren, astfel încât lucrarea să se execute în condiții de calitate, dar și în graficul asumat. O astfel de întâlnire a avut loc și în urmă cu câteva zile, chiar înainte de Paște, din partea administrației locale fiind prezenți primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, iar din partea HidroPrahova - directorul general, Adrian Semcu. S-a discutat deschis, direct, punându-se pe masă toate problemele - mai mici sau mai mari - existente în derularea lucrărilor de pe Calea Doftanei.
Concluzia care s-a desprins din cadrul acestei întâlniri și care îi doare cel mai mult pe câmpineni este cea legată de stadiul lucrărilor. Din păcate, există motive obiective care au dus la întârzierea lucrărilor - vremea nefavorabilă din ultimele săptămâni. Primarul Alin Moldoveanu a cerut explicații tuturor celor implicați în derularea acestui proiect și s-a explicat că este nevoie de trei zile consecutive în care să nu plouă pentru a se putea continua lucrările și pentru a se putea înainta cu refacerea carosabilului și modernizarea trotuarelor, ținându-se cont și de impunerea Primăriei de a nu se face rabat de la calitatea lucrărilor. În condițiile în care, în ultimele săptămâni, a plouat aproape zilnic sau la intervale mai mici de trei-patru zile, lucrările au cam bătut pasul pe loc. Există și o veste bună, constructorul manifestându-și disponibilitatea ca, îndată ce condițiile meteorologice vor permite, să se lucreze într-un ritm mai susținut, care să ducă inclusiv la recuperarea - măcar parțială - a întârzierilor existente în acest moment.

4306 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zainea 04.05.2021 22:11 Nu mai bine lucreaza Dorel de la Hidro si schimbul 3.Bineinteles cand nu ploua.Oricum vine ploaie zilele astea.Adio zile insorite,adio intelectuali.Daca nu avem nici scoala sa calificam Dorei....bn ca e in trend scoala de militie dar posturile au circuit inchis.
  • popescu 04.05.2021 22:54 hidroprahova sau primaria pot estima o data in care se va circula pe calea doftanei in mod normal? cind urmeaz reparatiile pe str voila - de drumul taberei nu indraznesc sa intreb. pentru segmentul dintre drumul spre spitalul voila si iesirea din oras spre brebu/ telega cind se vor continua lucrarile? asteptam raspunsuri

Actualitate

20 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

63 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

520 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1413 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.