Discuții cu conducerea HidroPrahova legate de întârzierea lucrărilor de pe Calea Doftanei din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Unul dintre subiectele cele mai fierbinți ale Câmpinei este stadiul lucrărilor pe Calea Doftanei, acolo unde, vă reamintim, se lucrează la rețeaua de canalizare, în paralel, la rețeaua de apă, iar din spate se vine cu modernizarea carosabilului și a trotuarelor, practic, cu asfaltarea. În spațiul public au apărut destule nemulțumiri legate de ritmul de lucru din ultimele săptămâni, situația lucrărilor fiind monitorizată și la nivelul administrației locale, unde se discută permanent și se caută cele mai bune soluții pentru bunul mers al acestei complexe și mult așteptate lucrări.

Fără a fi beneficiarul direct al lucrărilor de pe Calea Doftanei, acesta fiind operatorul de apă și canal HidroPrahova, Primăria Câmpina organizează săptămânal întâlniri cu constructorul, dirigentele de șantier, reprezentanți ai HidroPrahova, ai proiectantului, la acestea adăugându-se vizitele periodice pe teren, astfel încât lucrarea să se execute în condiții de calitate, dar și în graficul asumat. O astfel de întâlnire a avut loc și în urmă cu câteva zile, chiar înainte de Paște, din partea administrației locale fiind prezenți primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, iar din partea HidroPrahova - directorul general, Adrian Semcu. S-a discutat deschis, direct, punându-se pe masă toate problemele - mai mici sau mai mari - existente în derularea lucrărilor de pe Calea Doftanei.
Concluzia care s-a desprins din cadrul acestei întâlniri și care îi doare cel mai mult pe câmpineni este cea legată de stadiul lucrărilor. Din păcate, există motive obiective care au dus la întârzierea lucrărilor - vremea nefavorabilă din ultimele săptămâni. Primarul Alin Moldoveanu a cerut explicații tuturor celor implicați în derularea acestui proiect și s-a explicat că este nevoie de trei zile consecutive în care să nu plouă pentru a se putea continua lucrările și pentru a se putea înainta cu refacerea carosabilului și modernizarea trotuarelor, ținându-se cont și de impunerea Primăriei de a nu se face rabat de la calitatea lucrărilor. În condițiile în care, în ultimele săptămâni, a plouat aproape zilnic sau la intervale mai mici de trei-patru zile, lucrările au cam bătut pasul pe loc. Există și o veste bună, constructorul manifestându-și disponibilitatea ca, îndată ce condițiile meteorologice vor permite, să se lucreze într-un ritm mai susținut, care să ducă inclusiv la recuperarea - măcar parțială - a întârzierilor existente în acest moment.

3739 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zainea 04.05.2021 22:11 Nu mai bine lucreaza Dorel de la Hidro si schimbul 3.Bineinteles cand nu ploua.Oricum vine ploaie zilele astea.Adio zile insorite,adio intelectuali.Daca nu avem nici scoala sa calificam Dorei....bn ca e in trend scoala de militie dar posturile au circuit inchis.
  • popescu 04.05.2021 22:54 hidroprahova sau primaria pot estima o data in care se va circula pe calea doftanei in mod normal? cind urmeaz reparatiile pe str voila - de drumul taberei nu indraznesc sa intreb. pentru segmentul dintre drumul spre spitalul voila si iesirea din oras spre brebu/ telega cind se vor continua lucrarile? asteptam raspunsuri

Actualitate

1448 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1687 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

678 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

218 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.