CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Vioara Stradivarius a lui Alexandru Tomescu a răsunat pe platoul Bucegi, la peste 2.000m altitudine, într-un concert unic

- Eveniment -

Vioara Stradivarius a lui Alexandru Tomescu a răsunat pe platoul Bucegi, la peste 2.000m altitudine, într-un concert unic

Turneul Stradivarius - ”Paganini Magic” s-a încheiat sâmbătă, 16 iulie, cu un concert unic, la o altitudine de 2025m, în Munții Bucegi, pe platoul din fața Cabanei Caraiman.

Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius Elder-Voicu și chitaristul Dragoș Ilie au încheiat ediția a XV-a Turneului Internațional Stradivarius - ”Paganini Magic” printr-un concert oferit publicului, format din peste 500 pesoane adunate în fața Cabanei Caraiman, în Munții Bucegi, la o înălțime de peste 2000m. Cele mai valoroase și inspirate sonate ale lui Niccolo Paganini s-au auzit pentru prima dată pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, obiect de patrimoniu național, în Munții Bucegi.
”Vioara Stradivarius Elder-Voicu, obiect de patrimoniu național s-a auzit pentru prima dată la o altitudine de 2025m înălțime; a fost o vreme absolut superbă, soare și câțiva nori care păreau că ar vrea să aducă ploaia, dar nu s-a întâmplat așa, astfel că la final cei doi artiști au dat și autografe și au făcut poze cu cei prezenți”, au anunțat organizatorii acestui turneu pe pagina de Facebook a evenimentului.
Acest turneu de prestigiu s-a desfășurat în perioada 26 iunie - 16 iulie 2022 și a străbătut peste 4000km, 13 localități din România, a adunat peste 10.000 oameni într-un număr de 16 concerte. 

(Foto - Facebook.com/Alexandru Tomescu; video - Youtube.com/Bebe Ștefănescu)


17 Jul 2022 13:23 4659 vizualizari


Comentarii


3017 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
961 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1127 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1361 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV