Începe Festivalul ”Sinaia Forever”. Vor cânta, printre alții, Vița de vie, Irina Rimes, Alina Eremia, The Motans

Eveniment (Categoria articolului)

Începând de vineri, 9 septembrie, și până duminică, 11 septembrie, la Sinaia va avea loc unul dintre cele mai așteptate festivaluri - ”Sinaia Forever”.

”Startul distracției  va fi dat la vineri la ora 18.00, o dată cu grandioasa Paradă de Deschidere a Festivalui Sinaia Forever,  “I Am Sinaia”,  în care își vor găsi locul toți participanții, invitații și spectatorii. Toți împreună vom simți fiorul treceri prin cele 3 porți alegorice, traversând centrului orașului și parcurgând cele trei zone care reprezintă tema Festivalului. Așa cum este deja intrat în tradiție B-dul Carol I va deveni pietonal.
Vor exista 3 zone care se vor îmbina armonios și care reprezintă Trecutul (Ieri), Prezentul (Azi) și Viitorul (Mâine). Pe scenele vor urca  21 de artiști și vor fi 28 de concerte.
Atât localnicii cât și  turiștii, trebuie să știe că în timpul evenimentului accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu B-dul Ferdinand, dar și pe str. Octavian Goga, de miercuri 07 sept. ora 08.00 până duminică 11 sept. ora 22.00. (Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate).
De asemenea trebuie evitate zonele unde vor fi amplasate materialele pirotehnice  pentru artificii, zone care vor fi împrejmuite și semnalizate corespunzător. În timpul paradei care se va desfășura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.00, coloana oficiala va fi însoțită de efective de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, organizatori, iar spectatorii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sinaia, organizatorul acestui eveniment.
Printre soliștii și formațiile care vor urca pe scenă se numără Vița de vie, The Motans, Alina Eremia, Irina Rimes, Oana Radu. Programul complet - aici.

2518 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1500 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2771 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

394 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.