Începe Festivalul ”Sinaia Forever”. Vor cânta, printre alții, Vița de vie, Irina Rimes, Alina Eremia, The Motans

Eveniment (Categoria articolului)

Începând de vineri, 9 septembrie, și până duminică, 11 septembrie, la Sinaia va avea loc unul dintre cele mai așteptate festivaluri - ”Sinaia Forever”.

”Startul distracției  va fi dat la vineri la ora 18.00, o dată cu grandioasa Paradă de Deschidere a Festivalui Sinaia Forever,  “I Am Sinaia”,  în care își vor găsi locul toți participanții, invitații și spectatorii. Toți împreună vom simți fiorul treceri prin cele 3 porți alegorice, traversând centrului orașului și parcurgând cele trei zone care reprezintă tema Festivalului. Așa cum este deja intrat în tradiție B-dul Carol I va deveni pietonal.
Vor exista 3 zone care se vor îmbina armonios și care reprezintă Trecutul (Ieri), Prezentul (Azi) și Viitorul (Mâine). Pe scenele vor urca  21 de artiști și vor fi 28 de concerte.
Atât localnicii cât și  turiștii, trebuie să știe că în timpul evenimentului accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu B-dul Ferdinand, dar și pe str. Octavian Goga, de miercuri 07 sept. ora 08.00 până duminică 11 sept. ora 22.00. (Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate).
De asemenea trebuie evitate zonele unde vor fi amplasate materialele pirotehnice  pentru artificii, zone care vor fi împrejmuite și semnalizate corespunzător. În timpul paradei care se va desfășura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.00, coloana oficiala va fi însoțită de efective de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, organizatori, iar spectatorii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sinaia, organizatorul acestui eveniment.
Printre soliștii și formațiile care vor urca pe scenă se numără Vița de vie, The Motans, Alina Eremia, Irina Rimes, Oana Radu. Programul complet - aici.

1982 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

436 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

722 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.