CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina începe campania de dezinsecție. Primăria face apel la apicultori să-și protejeze albinele

- Actualitate -

La Câmpina începe campania de dezinsecție. Primăria face apel la apicultori să-și protejeze albinele

Primăria municipiului Câmpina anunță că, începând cu 17 iunie 2019, se va derula prima etapă din cadrul acțiunii de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și căpușelor. Dezinsecția va fi realizată de operatorul de salubritate, SC Floricon Salub SRL Câmpina și se va efectua cu echipamente specializate de stropire.

Dacă vremea va permite, această primă etapă din cadrul campaniei de dezinsecție va avea loc în perioada 17-21 iunie, între orele 6.00 - 9.00 și 22.00 - 24.00, precum și în perioada 24-28 iunie, în același interval orar. Acțiunea de dezinsecție vizează zona parcurilor, a lacurilor, a locurilor în care stagnează apa sau există umiditate crescută, a canelelor de apă pluvială, în zonele permidomestice, cele de agrement, platformele cu containere pentru deșeuri, dar și în zona spitalelor și în zonele cu vegetație de pe raza localității. Cea de-a două etapă a campaniei de dezinsecție se va desfășura, în caz de condiții meteorologice favorabile, la un interval 14-21 de zile.
De asemenea, Primăria Câmpina dă asigurări că substanțele folosite în cadrul campaniei de dezinsecție nu pun în pericol populația și viețuitoarele. Totuși, în condiții de însorire puternică, albinele aflate în zbor pot fi afectate, motiv pentru care apicultorii sunt sfătuiți să ia preventiv măsuri de protecție în intervalul de desfășurare a campaniei de dezinsecție.

(Foto cu caracter ilustrativ)


14 Jun 2019 18:05 3568 vizualizari


Comentarii


326 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
600 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2735 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1082 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV