CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD Câmpina și-a prezentat propunerile pentru bugetul local şi a trimis săgeţi către ALDE

- Politică -

PSD Câmpina și-a prezentat propunerile pentru bugetul local şi a trimis săgeţi către ALDE

Cu câteva ore înaintea şedinţei extraordinare a Consiliului Local, în cadrul căreia urma să se voteze bugetul pentru 2017, PSD Câmpina a organizat o conferinţă de presă în care și-a prezentat propriile proiecte. Surprinzător, acestea nu s-au regăsit și sub forma unor amendamente în plenul şedinţei Consiliului Local, social-democraţii ratând astfel ocazia să îşi poată susţine propunerile acolo unde se lua decizia. Au preferat să le prezinte presei şi să le transmită în scris Primăriei şi Consiliului Local. Asta deși, vă reamintim, PSD are șapte consilieri locali. 

La conferinţa de presă au participat preşedintele organizaţiei locale - Mihaela Voicilă, vicepreşedintele Dan Chiţu, preşedintele Organizaţiei Pensionarilor - Gheorghe Tudor, precum şi consilierii locali Anda Frâncu, Constantin Cândea, Ion Petrescu și Andrei Duran.
"Suntem dezamăgiţi! Am spus în mai multe rânduri că dacă oamenii care conduc acum Câmpina nu vor găsi resurse suplimentare pentru dezvoltare, în câţiva ani Câmpina va deveni un oraş extrem de sărac, în care, probabil, de-abia se vor mai putea asigura resursele pentru cheltuielile de întreţinere. Noi tragem un semnal de alarmă şi vrem să propunem o serie de lucrări pe care le considerăm importante pentru că vin din nevoile concrete ale cetăţenilor", a afirmat Mihaela Voicilă, cu referire, evident, la bugetul local al municipiului.
Apoi au fost prezentate investițiile pe care PSD le dorește puse în practică:
- Reconstrucţie capelă cimitir Bobâlna;
- Construcţia unei săli de sport în incinta Căminului Petrol;
- Montarea aparatelor de taxare pentru parcare în zona centrală;
- Realizarea unor lucrări pentru preluarea apelor pluviale în zona Muscel - I.H. Rădulescu;
- Construcţia podului pietonal care face legătura între Câmpina şi Băneşti;
- Realizarea unei canalizări prin tubulatură pe Strada Ciocârliei;
- Realizarea unui traseu pentru circulaţia atelajelor hipo, în zona periferică;
- Realizarea unei lucrări de prelungire a Străzii Industriilor până la Cimitirul Lumina;
- Montarea de bariere pentru parcările din curţile interioare ale blocurilor din zona centrală;
- Demararea realizării unui parc industrial;
- Modernizarea Casei de Cultură şi a Casei Tineretului.

A fost discutat fiecare proiect în parte, dar trebuie spus că acestea se împart în mai multe categorii. Sunt proiecte care erau deja prinse în buget sau care au fost deja demarate, măcar la partea de documentație (podul pietonal spre Băneşti, modernizarea Casei de Cultură şi a Casei Tineretului, parcul industrial, capela de la cimitirul Bobâlna, prelungirea Străzii Industriilor), iar o altă categorie o reprezintă proiectele care sunt deja reglementate pe plan local, cazul cel mai elocvent fiind cel al accesului căruțelor. În momentul de faţă, accesul acestora în municipiul Câmpina este interzis, dar social-democraţii au insistat că este nevoie de un traseu bine stabilit pentru conducătorii de atelaje, deoarece "trebuie să mănânce şi ei o pâine".
Un alt subiect abordat de reprezentanții PSD a fost cel al alianţei cu ALDE, care funcţionează la nivel central, dar lipseşte cu desăvârşire pe plan local. "Va trebui să tranşăm cât de curând această problemă. Nu se poate ca la nivel central să fi la guvernare alături de noi, iar pe plan local să ai înţelegeri subterane cu PNL. Se vede cu ochiul liber, pentru că ori de câte ori noi ne opunem unui proiect al administraţiei Tiseanu, cei doi consilieri ALDE votează cu PNL. Nu se poate aşa ceva și trebuie rezolvată cumva această problemă", a afirmat vicepreşedintele PSD, Dan Chiţu.


31 Mar 2017 20:38 5184 vizualizari



Comentarii






  • 05.04.2017 14:19 Andrei Attata timp cat locurile de munca sunt 80% in servicii si comert rotind banii pensionarilor sigur orasul intra pe trendul saraciei.Banii de la buget creeaza doar locuri de munca temporare .Lucrarile cerute de oras sunt de peticeala, nimic serios, cum ramane cu Parcul Industrial ? nu putem afla mai multe detalii?PSD-ul are alta solutie in afara de acea mascarada propusa de PNL ,cel de la 21 Decembrie ce este in faza de evaluare de mai bine de 2 ani ?.sau toate partidele sunt in continua campanie de minciuna si pe cine prostim ?nu si pe copii celor ce cu nerusinare bat campii in oferte cu parcuri industriale, sper ca nu se face confuzia cu cele de joaca. Oare cat timp vom asista la balacareala ,promisiuni ,degradarea mediului politic? .oamenii sunt scarbiti si plictisiti de aceleasi povesti si ineptii politice.PSD-ul local doarme in liniste fara solutii si responsabilitate in timp ce PNL-ul face ce doreste ,de neinteles.
  • 31.03.2017 23:24 Florin Pana la urma eu nu am inteles. De ce nu au sustinut aceste proiecte la sedinta CL?
529 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1448 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
590 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2003 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV