CONTACT

Valentin Crețu, noul președinte USR Câmpina: ”Eu nu voi candida la funcția de primar. Dar USR va trebui să aibă un candidat...”

- Interviuri -

Valentin Crețu, noul președinte USR Câmpina: ”Eu nu voi candida la funcția de primar. Dar USR va trebui să aibă un candidat...”

La numai câteva zile după ce a fost ales președinte al Organizației Câmpina a Uniunii Salvați România (USR), Valentin Crețu a acceptat invitația noastră la o emisiune, în care am discutat pe larg subiecte legate de actualitatea politică, dar și de cea administrativă locală.

Din punct de vedere politic, Valentin Crețu ne-a spus că ”vechiul Birou Local de conducere se dizolvase de drept din luna mai a anului trecut, după ce vechea conducere nu a găsit de cuviință să organizeze o Adunare Generală”. De altfel, Valentin Crețu a demisionat din Biroul de conducere locală în urmă cu un an și jumătate, iar în cadrul discuției noastre a explicat pe larg motivele. (video)
”Eu nu voi candida la funcția de primar - ne-a spus direct Valentin Crețu, răspunzând unei alte întrebări - dar voi încuraja pe alții să candideze. USR va trebui să aibă un candidat și o listă completă pentru Consiliul Local”. De asemenea, a recunoscut că într-adevăr este cam devreme pentru a aproba deja o listă de candidați pentru Consiliul Local, că își dorește o competiție în partid pentru orice candidatură, dar și că ”trei din cei patru actuali reprezentanți ai USR în Consiliul Local se vor regăsi pe locuri eligibile pe lista de la alegerile locale viitoare din septembrie”.
Din punct de vedere al administrației locale, Valentin Crețu a admis că nu știa înainte de a intra în Consiliul Local multe dintre lucrurile care se întâmplă în acest domeniu, cum funcționează Consiliul Local, dar acum va fi mult mai pregătit pentru al doilea mandat. Și a insistat asupra unuia dintre proiectele sale - Centrul Tehnologic de la Căminul Petrol, un proiect care ar trebui să aducă locuri de muncă, dar și să îi determine pe tinerii bine pregătiți să nu mai plece din Câmpina. ”Proiectul a fost votat în Consiliul Local, dar nu a fost pus în practică. Este nevoie de realizarea unor lucrări de cadastru asupra terenurilor de la Căminul Petrol, dar au fost mereu alte priorități. Acum, sper să reprezinte și acest proiect o prioritate și să începem realizarea lui încă din acest an”, a mai adăugat Valentin Crețu.


18 Jan 2024 20:25 2491 vizualizari


Comentarii






1608 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1680 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2242 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2367 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV