CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Acțiune amplă a polițiștilor prahoveni, inclusiv la Câmpina. Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 82.000 lei

- Actualitate -

Acțiune amplă a polițiștilor prahoveni, inclusiv la Câmpina. Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 82.000 lei

Polițiștii prahoveni au desfășurat în cursul zilei de vineri, 11 august, la nivelul întregului județ, mai multe acțiuni de amploare, în diverse domenii, scopul fiind de a asigura un climat de ordine și siguranță publică, inclusiv în această minivacanță de Sf. Maria. 

Astfe, au fost organizate și desfășurate acțiuni în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Boldești-Scăeni și Urlați, dar și pe drumurile naționale din județ. Polițiști ai mai multor structuri, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, și nu numai, pentru combaterea faptelor antisociale. 
Pe linie rutieră, s-a acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și pentru combaterea conducerii de autovehicule, pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, sens în care au fost controlate 400 de autovehicule, și 180 de testeri cu aparatele etilotest și drugtest efectuate. Au fost legitimate aproximativ 500 de persoane și au fost verificate 30 de societăți comerciale.Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul rutier, fiind aplicate, de asemenea, și 25 de sancțiuni conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Au fost efectuate 8 controale corporale, 4 controale ale bagajelor, fiind efectuate și controale în habitaclul a 25 de autovehicule, fără a fi identificate probleme. Valoarea totală a sancțiunilor a depășit 55.000 de lei. Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere, dintre care amintim 5 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind reținute și 10 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Ca exemplu concret, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, în jurul orei 14.00, polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 74 ani, domiciliat în București. Verificările au dus la concluzia că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, astfel că s-a ales cu dosar penal.
Tot vineri, și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au organizat și desfășurat o acțiune ce a avut drept scop verificarea agenților economici care desfășoară activități de comerț cu produse alimentare și nealimentare, îndeosebi produse accizabile (țigarete și alcool), precum și pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 8/1996 republicată, privind drepturile de autor și conexe, pe raza comunelor Puchenii Mari și Lipănești. În cadrul acțiunii, au fost verificate 14 societăți comerciale, au fost legitimate 30 de persoane și au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.500 de lei. Sancțiunile au fost aplicate după cum urmează: una conform O.U.G. nr. 28/2011, privind buna conduită în cercetarea ştiinţifică, dezvoltarea tehnologică şi inovare, 10 conform Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol iar restul, pentru alte nereguli constatate din acest domeniu de activitate.


12 Aug 2023 10:11 2903 vizualizari


Comentarii


122 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1062 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1165 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1315 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV