CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Acțiune amplă a polițiștilor prahoveni, inclusiv la Câmpina. Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 82.000 lei

- Actualitate -

Acțiune amplă a polițiștilor prahoveni, inclusiv la Câmpina. Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 82.000 lei

Polițiștii prahoveni au desfășurat în cursul zilei de vineri, 11 august, la nivelul întregului județ, mai multe acțiuni de amploare, în diverse domenii, scopul fiind de a asigura un climat de ordine și siguranță publică, inclusiv în această minivacanță de Sf. Maria. 

Astfe, au fost organizate și desfășurate acțiuni în municipiile Ploiești și Câmpina, în orașele Boldești-Scăeni și Urlați, dar și pe drumurile naționale din județ. Polițiști ai mai multor structuri, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, și nu numai, pentru combaterea faptelor antisociale. 
Pe linie rutieră, s-a acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și pentru combaterea conducerii de autovehicule, pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, sens în care au fost controlate 400 de autovehicule, și 180 de testeri cu aparatele etilotest și drugtest efectuate. Au fost legitimate aproximativ 500 de persoane și au fost verificate 30 de societăți comerciale.Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul rutier, fiind aplicate, de asemenea, și 25 de sancțiuni conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Au fost efectuate 8 controale corporale, 4 controale ale bagajelor, fiind efectuate și controale în habitaclul a 25 de autovehicule, fără a fi identificate probleme. Valoarea totală a sancțiunilor a depășit 55.000 de lei. Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere, dintre care amintim 5 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind reținute și 10 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Ca exemplu concret, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, în jurul orei 14.00, polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 74 ani, domiciliat în București. Verificările au dus la concluzia că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, astfel că s-a ales cu dosar penal.
Tot vineri, și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au organizat și desfășurat o acțiune ce a avut drept scop verificarea agenților economici care desfășoară activități de comerț cu produse alimentare și nealimentare, îndeosebi produse accizabile (țigarete și alcool), precum și pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 8/1996 republicată, privind drepturile de autor și conexe, pe raza comunelor Puchenii Mari și Lipănești. În cadrul acțiunii, au fost verificate 14 societăți comerciale, au fost legitimate 30 de persoane și au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.500 de lei. Sancțiunile au fost aplicate după cum urmează: una conform O.U.G. nr. 28/2011, privind buna conduită în cercetarea ştiinţifică, dezvoltarea tehnologică şi inovare, 10 conform Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol iar restul, pentru alte nereguli constatate din acest domeniu de activitate.


12 Aug 2023 10:11 2910 vizualizari


Comentarii


820 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
417 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
916 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4215 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV