CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

505 alegători au votat pentru alegeri europarlamentare și 473 pentru referendum, la Câmpina, în prima oră de la deschiderea secțiilor de votare

- Actualitate -

505 alegători au votat pentru alegeri europarlamentare și 473 pentru referendum, la Câmpina, în prima oră de la deschiderea secțiilor de votare

31.329 persoane sunt așteptate astăzi, în Câmpina, să voteze la alegerile europarlamentare 2019 și la referendumul pentru justiție. Cele 23 de secții de vot amenajate în municipiul Câmpina s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00. În prima oră de la deschiderea urnelor, 505 persoane au votat la alegerile pentru Parlamentul European (1,61% prezență la vot) și 473 persoane - pentru referendum (1,53%), potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central.

Dintre cei 505 alegători care și-au exprimat dreptul de vot la alegerile europarlamentare, 413 au votat pe listele permanente, iar 92 au fost înscriși pe listele suplimentare.
Trebuie să știți că în secțiile de votare veți primi trei buletine - unul pentru alegerile europarlamentare şi două pentru referendum. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată nu atrage nulitatea acestuia. Dacă la alegerile europarlamentare 2019 nu există un prag de prezență, la referendum, pentru a fi validate rezultatele, este nevoie ca 30%, cel puțin, din alegătorii înscriși în listele electorale permanente să se prezinte la urne și cel puțin 25% să voteze DA.
Pe tot parcursul zilei vă vom ține la curent cu desfășurarea scrutinului electoral din cel de-al doilea municipiu al județului și din localitățile învecinate.
(Sursă foto - Mediafax)


26 May 2019 08:13 3461 vizualizari


Comentarii


  • 26.05.2019 13:51 Admin Nu bâjbâiți. Scrie mare pe buletine - Buletinul cu întrebarea nr.1 și buletinul cu întrebarea nr.2. Iar pe urnele pentru referendum scrie la fel de mare.
  • 26.05.2019 10:12 Mihai Dumitru Cele două buletine ptr referendum au fiecare un număr specific pe ele corespunzătoare urnei de vot s-au trebuie să bîjbîim pe lîngă ele casă le introducem în urne?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
773 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2039 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1901 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV