Primim de la cititori. Imposibil să mergi și pe trotuar în cartierul Voila

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute în cartierul Voila.

După cum se poate vedea și din imagini, mai multe mașini, în puncte diferite de pe Strada Voila, blochează trotuarele sau ceea ce ar trebui să fie trotuarele, pentru că încă se lucrează în zonă. În aceste condiții, oamenii care ar trebui să circule pe trotuare spun că le este imposibil să meargă în siguranță, fiind nevoiți să coboare pe carosabil, acolo unde riscul producerii în orice moment a unui accident rutier este mult mai ridicat. La fel se întâmplă și cu copiii, care vin sau pleacă de la școala din cartier.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

1959 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 18.09.2023 21:56 Asistăm la Moldoveniada.Inca 4 ani dar întrebare cine va fi vice:Briciu sau Arghir(last chance ).Pe Paraschiv,botaseneanul actor va fi sef la cultura.Vorbeste analiștii la piațeta San Marco de Campina.Nula Cinema,Turnul oricum nu îl vede nimeni pe Tripadvisor că ne umpleam de turiști,oricum fug și câinii de aici.Asa le ar venii mintea la cap majoritarilor pensionari.Alo postacii,care va reactivați politic.Macar semnați cu numele voastre reale
  • Anonymus 18.09.2023 22:11 pt AG - dar tu semnezi cu numele tau real?! Sau merg si initialele...
  • Cojocaru Ion 19.09.2023 09:01 Toți cei care parchează ilegal ( pe trotuar, pe carosabil, etc.) trebuiesc amendați drastic. Mașina poate fi parcată în curtea casei. Șoseaua este destul de greu circulabila.

Actualitate

1397 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2022 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

194 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.

1026 vizualizari
24 sept. 2023 14:35

În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.