CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina este Nicolae Moisescu

- Politică -

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina este Nicolae Moisescu

V-am promis, zilele trecute, că vă vom anunța numele candidatului pentru funcția de primar al municipiului Câmpina din partea Partidului Social Democrat (PSD), la alegerile locale din acest an. Ei bine, el este Nicolae Moisescu. Un inginer în vârstă de 62 de ani, familist convins, tată a doi copii realizați, un om cu care PSD crede că va putea câștiga Primăria Câmpina. Asta, după 16 ani de când, practic, social-democrații sunt în opoziție, la Câmpina.

“M-am născut la Câmpina, în anul 1958 și, cu mici excepții, mi-am trăit întreaga viață în urbea pe care noi toți o prețuim și o iubim. Cursurile gimnaziale le-am urmat la Școala Generală nr. 7, iar apoi am absolvit Liceul Nicolae Grigorescu. Pentru că rigorile vremii au impus-o, am efectuat un an de stagiu militar la Bacău și mi-am continuat educația apoi în cadrul Facultății de Mecanică, Mașini Unelte și Scule din Iași. După absolvirea facultății, am revenit acasă, la Câmpina și mi-am început activitatea profesională la societatea Neptun. Parcursul în perioada următoare a fost unul într-o normalitate a vremurilor. Am fost inginer stagiar,  inginer, apoi șef de atelier, șef de producție și director de producție, fiind implicat, printre altele, în proiecte de anvergură precum cele de la Centrala Nuclearo-Electrică de la Cernavodă și Fabrica de Apă Grea de la Halânga, Turnu Severin. Începuturile și activitatea mea la Neptun mi-au marcat cariera ulterioară oferindu-mi posibilitatea de a-mi dezvolta, în paralel cu competențele tehnice, competențe de management. Am avut șansa de a coordona încă de la început, din poziția de inginer, un colectiv de 30 de oameni, iar pe finele acestei perioade petrecute la Neptun, responsabilitatea mea ajunsese sa fie extinsă unei echipe de 180 de oameni”, ne-a declarat Nicolae Moisescu.
În anul 2007, Nicolae Moisescu s-a alăturat echipei Fontec (Turnătoria Neptun), unde a deținut funcția de director, apoi a condus Secția Prelucrări Mecanice din cadrul Confind Câmpina, pentru ca, din 2017, să lucreze la Heurtey Petrochem, o societate franceză, cu reprezentanță în România, unde se dezvoltau proiecte unicat destinate exploatărilor de petrol din Orientul Mijlociu, Kazahstan, SUA și Franța. Din 2019 a revenit la Neptun și coordonează Secția de Prelucrări Mecanice.
“Sunt câmpinean sadea și provin dintr-o familie de petroliști cu tradiție. Ambii bunici au lucrat, la începutul secolului al XX-lea, la societățile Steaua Română și Astra Română, iar tatăl meu a lucrat peste 45 de ani la Institutul de Cercetări și Proiectări Tehnologice - ICPT Câmpina. În anul 1978 am cunoscut-o pe soția mea Mariana, cu care am construit un cămin și care mi-a fost alături în tot acest timp. În anul 1983 s-a născut primul nostru copil, Vlad, astăzi medic chirurg ortoped la Spitalul de Ortopedie Azuga, iar doi ani mai târziu a venit pe lume Cătălin, al doilea băiat, care este reprezentantul în România al unei companii ce activează în domeniul medical. Ca pasiuni pot menționa fotbalul recreațional, automobilismul și lectura”, ne-a mai declarat Nicolae Moisescu.
Aceasta a fost o scurtă prezentare a candidatului PSD la Primăria Câmpina. Un candidat mai puțin cunoscut în sfera politică, dar, cu siguranță, cunoscut în rândul multor generații de câmpineni și care ar putea aduce un plus de profesionalism și un suflu nou pentru Primăria Câmpina.


23 May 2020 20:47 10427 vizualizari


Comentarii


 • 07.06.2020 14:34 Ilie Nicolae Cred ca e persoana nimerita ca primar al orasului Campina, un bun gospodar si un foarte bun cunoscator al problemelor orasului. Mult succes pentru el si mai ales pentru locuitorii orasului.
 • 29.05.2020 15:55 Ghita Alo?agentia de turism PSD?mai primiti CV-uri sau ati inchis biroul.heheheheheCam subtire oferta pentru alegeri.
 • 27.05.2020 15:45 Primar Persoana in cauza nu are nimic in comun cu activitatea de administrare a unui oras,de la coada strungului la carma orasului e distanta mare.Oare sunt capabili cei din jurul lui sa-l ghideze sa inteleaga la varsta lui ce inseamna legislatia dupa care se conduce orasului,eu sunt sceptic .Si actualul vine tot de acolo ,a fost nevoie de 20 de ani sa inteleaga legislatia spatiului public si in final are 3 dosare . Se stie foarte bine ce personal lucreaza in administratie,are cineva curajul sa faca evaluare ,concurs pe posturi?Povesti .Vrem totusi si un draft de program de guvernare locala si apoi judecam obiectiv,pana atunci suntem rezervati . Se conduce COLECTIV DAR cu raspundere INDIVIDUALA. Daca nu avem toate iinformatiile necesare e mai bine sa "STATI ACASA!
 • 27.05.2020 06:47 Cati L Pentru Dinu Vasile: La ora actuala Confindul este firma cu cei mai multi salariati (aprox. 800) din Campina, are comenzi, salariile sunt platite la timp si nu are datorii la stat. Pe viitor va sugerez sa va informati inainte sa improscati cu noroi oameni care chiar au facut ceva pentru orasul nostru. In plus patronul gestioneaza si cel mai mare spital privat de pe Valea Prahovei (SANCONFIND, daca ati auzit de el). Daca dl Moisescu va fi ales, ar fi perfect daca si Campina ar avea soarta Confindului.
 • 26.05.2020 20:41 Livia Lupu Mulțumesc pentru apreciere, domnului Bogdan N, dar vreau să subliniez susținerea mea pentru candidatul nostru, Nicolae Moisescu. Educația, instruirea, experiența de leader al unor oameni care au făcut producție de-alungul anilor, zic că sunt doar câteva dintre calitățile candidatului nostru.
 • 26.05.2020 19:31 Dinu Vasile Dacă din greseala va ieși Moisescu, primar, Câmpina va avea soarta Confindului !
 • 26.05.2020 18:11 Valentina C. Părerea mea este că atât PSD-ul cât si municipiul Câmpina traversează crize acute, generate de proprii conducători. PSD se luptă să depășească o criză de imagine generată din lăcomie, inconștiență și ignoranță de către conducătorii lor “apuși”. Dacă analizăm și situația locală, presupun că circumstanțele sunt și mai grave în condițiile în care procesul de reconstrucție și transformare după ''domnia'' catastrofală a Veoricăi autohtone, este lung și anevoios. Cu toate acestea, nu m-aș culca pe o ureche că e un partid apus, câtă vreme vine cu soluțiile potrivite și cu oameni competenți pentru soluționarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea municipiului Câmpina...și știm toți că nevoile municipiului sunt cu duiumul...și mai știm că sunt generate, similar, de proastă guvernare. Până în 2016, cum-necum s-a mai mișcat câte ceva prin oraș, dar mai știți că nu șefului suprem din Primărie trebuie să îi fim recunoscători pentru această performanță. Biet orașul nostru, ce soartă nefericită, să aibă parte de același ghinion ca PSD-ul. Cu omul Moisescu am avut ocazia să colaborez profesional de câteva ori și s-a dovedit a fi, fără excepție, un profesionist deosebit, lucru dovedit și de CV-ul impresionant. Cu toate că nu a dezvoltat afaceri personale, în ultimii 20 de ani a ocupat funcții de conducere la toate firmele la care a lucrat, firme mari și ATENȚIE !! FIRME PRIVATE. Cum s-ar spune, omul știe să producă înainte să consume, lucru pe care nu îl putem afirma despre luminații conducători ai orașului. Senzația mea este că dacă Moisescu joacă bine cartea, poate fi transformarea, evoluția, SCHIMBAREA, de care atât PSD-ul cât în special municipiul Câmpina are nevoie ca de oxigen. Aștept cu mare nerăbdare, la fel ca domnul Partid, programul de guvernare locală.
 • 26.05.2020 07:04 Marian B Va vom sustine d-le Moisescu! Atata timp cat ati lucrat o viata intreaga la Neptun si Confind, nu sunteti un necunoscut. Va cunosc toti campinenii care au lucrat la cele doua societati. Incercati in campanie sa faceti in asa fel sa va cunoasca si ceilalti si aveti mandatul asigurat.
 • 25.05.2020 21:49 Ionut Indiferent ce candidat din partea PSD ar fi fost anuntat, l-ati fi atacat. Motive chiar daca nu le gaseati, le-ati fi fabricat (ca e prea tanar/batran, ca are/nu are copii etc.), manipularea merge inainte. Jos palaria pentru dl Blank, om cu o probitate morala deosebita, dar cum sa incredintezi orasul unei persoane care se apropie de 80 ani? Referitor la cele doua CV-uri, sunt foarte adevarate, am lucrat cu dansul, ii cunosc familia, este un om remarcabil si intelept, care poate schimba in bine fata acestui municipiu din ce in ce mai prafuit.
 • 25.05.2020 14:50 Partid Da,interesant,sunt doua CV-uri,unul profesional si unul familial.Cel profesional ,nimic deosebit o activitate de rutina copy-paste intr-o lume marunta .Cel familial este interesant, modelul folosit, tip Veorika,adica cine are copil mic la batranete este un extremist?din contra creste natalitatea si este mare nevoie de forta de munca tanara in europa.Incredibil ca fostul partid comunist ce inca controleaza mare parte din tara sa nu mai gaseasca un candidat carismatic si intelept .Ca la PACANELE, mai trage o data ,mai este pana la alegeri si sunt in TESTE.Sa auzim si programul de guvernare locala poate cine stie ne inselam noi sau NU.
 • 24.05.2020 22:23 Gabriel Mihalache Vă susțin #i vă respect.
 • 24.05.2020 18:00 Bogdan N. Sa trecem peste faptul ca PSD-ul e un partid apus, dupa parerea mea si sa o luam logic. Acest necunoscut lucreaza la Neptun. Inseamna ca seful lui e fostul viceprimar PSD, Ion Dragomir. Deci, e pus de fatada sa candideze si va merge pe ideea ca nu a facut politica (ceea ce nu cred va prosti pe nimeni). Ditamai partidul la noi in Campina chiar nu a gasit un candidat mai ok? De exemplu, doamna Lupu, care e un om deosebit! Sau domnul Blank, care, chiar daca e in varsta, e un om de nota 10!
 • 23.05.2020 21:26 Contele Imi cer scuze pentru nefolosirea cratimei...corectez in textul de mai sus cuvantul...Lupu-l
 • 23.05.2020 21:20 CONTELE Tiseanu dormi linistit,prietenii stiu de ce!Ai un nou mandat...psd-ul isi schimba parul dar naravul ba!Daca mai erau naivi care credeau in schimbare sfatul meu e sa se indrepte catre USR-PLUS...sunt singura alternativa viabila pentru o schimbare in municipiul nostru....succesuri psd.
5322 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4152 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1869 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2133 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV