Accident pe DN1, la Nistorești. Cinci persoane sunt rănite

Social (Categoria articolului)

Un nou accident de circulație s-a produs în această dimineață pe DN1, chiar în apropierea pasarelei de la Nistorești, pe sensul de mers spre Sinaia. În coliziune au fost implicate două autoturisme și o motocicletă.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, cinci persoane sunt rănite, dintre care trei mai grav și care au fost transportate cu ambulanțele la spital. Una dintre persoanele rănite este motociclistul implicat în accident, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Celelalte două victime au ajuns la Spitalul Municipal Câmpina. ISU a intervenit cu un echipaj Smurd și un echipaj de pompieri, pentru asigurarea zonei în care s-a produs accidentul. La fața locului a ajuns și o ambulanță de la SAJ Prahova. Poliția cercetează cauzele producerii acestui accident, iar agenți de la Rutieră dirijează traficul pe DN1, în zona Nistorești.

(Sursă foto - ISU Prahova)

8541 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

845 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

31 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

209 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.