Discuții pe tema modernizării ștrandului de la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a propus colegilor din CL Câmpina și reprezentanților Primăriei ca modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului să fie una dintre investițiile pentru care să se aloce anul acesta bani de la bugetul local. "Nu putem lăsa Câmpina și anul acesta fără un ștrand. Dacă tot nu am acceptat un investitor privat pentru acest ștrand, atunci să investim și să-l modernizăm noi", a afirmat Monica Clinciu la ședința de ieri a Consiliului Local.

Ștrandul de la Casa Tineretului aparține administrației locale, dar pentru că nu a existat suficientă implicare, a ajuns o paragină. În anul 2015, un investitor privat a dorit să preia în administrare acest ștrand, oferindu-se să investească aici peste 70.000 euro, dar Consiliul Local nu a fost de acord. "Eu vă propun ca, atunci când se întocmește bugetul, să prevedem echivalentul a 50.000 euro pentru reabilitarea și modernizarea ștrandului. Trebuie să aibă și copiii noștri, și nu numai ei, un loc unde să poată merge în timpul verii, mai ales că un alt ștrand nu mai există în Câmpina", a mai spus Monica Clinciu.
Ceilalți consilieri au fost de acord cu propunerea, dar înainte de stabilirea unei sume va trebui realizată o evaluare a obiectivului de către un evaluator autorizat.

5241 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Apostol Ion 29.01.2017 19:46 Geniala idee,aici se pot scalda si balaci toti ce nu au loc la Bazinul de Lux dupa spusele Tovarasului de la PNL,si sa fie gratis adica sa se incaseze la negru ca la Targul Mierii.
  • Catalin Marisoiu 31.01.2017 19:58 Felicitări, doamnă, pentru inițiativa dvs. Poate că în acest fel , aici se pot bălăci aceia care nu au lloc să se bălăcească la Bazinul Didactic

Actualitate

1416 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1319 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

75 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

65 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.