LITTLEIMPRO, din nou, la Câmpina, în curte la Frizzly. O bucurie pentru spectatorii mici și mari

Eveniment (Categoria articolului)

În curte la Frizzly, la Asociația Frizzly din Câmpina, se întâmplă întotdeauna lucruri frumoase, lucruri numai bune să-ți încarce cu bucurie sufletul și mintea. Sâmbătă, 28 septembrie 2019, aici, în curte la Frizzly, la invitația Clarei Leica și în aplauzele publicului, a revenit trupa "Littleimpro", adică primul teatru de improvizație pentru copii (mici și mari) din România. "Littleimpro" înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, fundalul muzical fiind asigurat de Marian Hâncu. Cu ei pe scenă, lacrimile de râs sunt garantate. 

Trupa "Littleimpro" a venit prima dată la Câmpina în luna mai a acestui an, tot la Frizzly în curte. A fost o mare surpriză pentru copii, dar și pentru adulții care i-au însoțit. Spectacolul, construit pe ideile copiilor, pe sugestiile lor, dar și cu participarea lor, a avut mare succes. Pentru că tocmai spontaneitatea copiilor este ingredientul principal pentru crearea spectacolului. Prin urmare, era normal ca "Littleimpro" să revină la Câmpina și numai Clara Leica știe ce magie a făcut de a reușit să pună toate lucrurile la punct în așa fel încât totul să decurgă perfect. Publicul a fost numeros, iar acolo, în public, s-au aflat și de această dată copii care, fără Frizzly și ajutoarele lui de nădejde, nu ar fi putut vedea un astfel de spectacol.
Am spus-o și atunci, în luna mai, o spunem și acum, să improvizezi nu este un lucru simplu, pentru că improvizația e o abilitate pe care unii dintre noi o avem, alții nu. Iar teatrul de improvizație este și mai complicat, deoarece înseamnă spectacole fără scenariu, bazate pe sugestiile publicului. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Spectacolul trupei "Littleimpro" este recomandat tuturor. Copiii și parinții sunt încurajaţi să vorbească în public, să fie creativi şi să îşi folosească imaginaţia. Pare o joacă, dar este chiar teatru, artă. Tinerii actori de la "Littleimpro" sunt minunați, iar reîntâlnirea cu ei a fost o reală bucurie. Din nou, s-a râs cu lacrimi. Mulțumim, "Littleimpro"! Mulțumim, Clara Leica și Frizzly!

4828 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1538 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2778 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

151 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

587 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: