LITTLEIMPRO, din nou, la Câmpina, în curte la Frizzly. O bucurie pentru spectatorii mici și mari

Eveniment (Categoria articolului)

În curte la Frizzly, la Asociația Frizzly din Câmpina, se întâmplă întotdeauna lucruri frumoase, lucruri numai bune să-ți încarce cu bucurie sufletul și mintea. Sâmbătă, 28 septembrie 2019, aici, în curte la Frizzly, la invitația Clarei Leica și în aplauzele publicului, a revenit trupa "Littleimpro", adică primul teatru de improvizație pentru copii (mici și mari) din România. "Littleimpro" înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, fundalul muzical fiind asigurat de Marian Hâncu. Cu ei pe scenă, lacrimile de râs sunt garantate. 

Trupa "Littleimpro" a venit prima dată la Câmpina în luna mai a acestui an, tot la Frizzly în curte. A fost o mare surpriză pentru copii, dar și pentru adulții care i-au însoțit. Spectacolul, construit pe ideile copiilor, pe sugestiile lor, dar și cu participarea lor, a avut mare succes. Pentru că tocmai spontaneitatea copiilor este ingredientul principal pentru crearea spectacolului. Prin urmare, era normal ca "Littleimpro" să revină la Câmpina și numai Clara Leica știe ce magie a făcut de a reușit să pună toate lucrurile la punct în așa fel încât totul să decurgă perfect. Publicul a fost numeros, iar acolo, în public, s-au aflat și de această dată copii care, fără Frizzly și ajutoarele lui de nădejde, nu ar fi putut vedea un astfel de spectacol.
Am spus-o și atunci, în luna mai, o spunem și acum, să improvizezi nu este un lucru simplu, pentru că improvizația e o abilitate pe care unii dintre noi o avem, alții nu. Iar teatrul de improvizație este și mai complicat, deoarece înseamnă spectacole fără scenariu, bazate pe sugestiile publicului. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Spectacolul trupei "Littleimpro" este recomandat tuturor. Copiii și parinții sunt încurajaţi să vorbească în public, să fie creativi şi să îşi folosească imaginaţia. Pare o joacă, dar este chiar teatru, artă. Tinerii actori de la "Littleimpro" sunt minunați, iar reîntâlnirea cu ei a fost o reală bucurie. Din nou, s-a râs cu lacrimi. Mulțumim, "Littleimpro"! Mulțumim, Clara Leica și Frizzly!

2805 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3006 vizualizari
24 ian. 2020 22:32

Câmpinenii și-au dat mână cu mână și au dansat Hora Unirii în centrul municipiului

La Câmpina, astăzi a fost sărbătoare și au simțit-o în suflet toți cei prezenți în Parcul Regele Mihai I. Câmpinenii și-au dat mână cu mână și au sărbătorit, cu inima deschisă și cu speranța de mai bine, împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Au fost momente frumoase sub soarele incredibil de puternic al lui 24 Ianuarie 2020.

2107 vizualizari
22 ian. 2020 10:38

Câmpinenii sunt invitați să se prindă în Hora Unirii, pe 24 Ianuarie 2020, alături de ansamblurile folclorice din municipiu

La 24 Ianuarie 2020 se împlinesc 161 de ani de la Unirea Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită vineri, la ora 12.00, în Parcul Regele Mihai I, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.

Alte stiri recente

4065 vizualizari
26 ian. 2020 14:24

Un bărbat a murit strivit de tractor la Filipeștii de Pădure

UPDATE - Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahpva, bărbatul executa lucrări de toaletare/ defrișare pe un teren proprietate privată și, foarte probabil, pe fondul unei manevre de mers înainte, în pantă, utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins sub acesta. Polițiștii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Un accident mai puțin obișnuit, dar cu final tragic, a avut loc duminică, în jurul prânzului, la Filipeștii de Pădure. Și a fost un final tragic pentru că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, domicliat în comuna Filipeștii de Pădure, și-a găsit sfârșitul fiind strivit de tractorul pe care îl conducea.

2685 vizualizari
26 ian. 2020 10:02

Atleții câmpineni se pregătesc pentru competițiile oficiale

Sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, se pregătesc pentru competițiile oficiale din luna februarie și martie - Campionatele Naționale de Atletism în Sală. Și cum cea mai bună metodă de pregătire este tot cea în condiții de concurs, atleții câmpineni participă aproape la fiecare sfârșit de săptămână la diverse concursuri al căror rol este tocmai acela de a pregăti sportivii pentru viitoarele competiții oficiale.