LITTLEIMPRO, din nou, la Câmpina, în curte la Frizzly. O bucurie pentru spectatorii mici și mari

Eveniment (Categoria articolului)

În curte la Frizzly, la Asociația Frizzly din Câmpina, se întâmplă întotdeauna lucruri frumoase, lucruri numai bune să-ți încarce cu bucurie sufletul și mintea. Sâmbătă, 28 septembrie 2019, aici, în curte la Frizzly, la invitația Clarei Leica și în aplauzele publicului, a revenit trupa "Littleimpro", adică primul teatru de improvizație pentru copii (mici și mari) din România. "Littleimpro" înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, fundalul muzical fiind asigurat de Marian Hâncu. Cu ei pe scenă, lacrimile de râs sunt garantate. 

Trupa "Littleimpro" a venit prima dată la Câmpina în luna mai a acestui an, tot la Frizzly în curte. A fost o mare surpriză pentru copii, dar și pentru adulții care i-au însoțit. Spectacolul, construit pe ideile copiilor, pe sugestiile lor, dar și cu participarea lor, a avut mare succes. Pentru că tocmai spontaneitatea copiilor este ingredientul principal pentru crearea spectacolului. Prin urmare, era normal ca "Littleimpro" să revină la Câmpina și numai Clara Leica știe ce magie a făcut de a reușit să pună toate lucrurile la punct în așa fel încât totul să decurgă perfect. Publicul a fost numeros, iar acolo, în public, s-au aflat și de această dată copii care, fără Frizzly și ajutoarele lui de nădejde, nu ar fi putut vedea un astfel de spectacol.
Am spus-o și atunci, în luna mai, o spunem și acum, să improvizezi nu este un lucru simplu, pentru că improvizația e o abilitate pe care unii dintre noi o avem, alții nu. Iar teatrul de improvizație este și mai complicat, deoarece înseamnă spectacole fără scenariu, bazate pe sugestiile publicului. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Spectacolul trupei "Littleimpro" este recomandat tuturor. Copiii și parinții sunt încurajaţi să vorbească în public, să fie creativi şi să îşi folosească imaginaţia. Pare o joacă, dar este chiar teatru, artă. Tinerii actori de la "Littleimpro" sunt minunați, iar reîntâlnirea cu ei a fost o reală bucurie. Din nou, s-a râs cu lacrimi. Mulțumim, "Littleimpro"! Mulțumim, Clara Leica și Frizzly!

3202 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2506 vizualizari
05 aug. 2020 21:35

A 15-a ediție a Festivalului IDEO IDEIS a ajuns și la Câmpina

Miercuri, 5 august 2020, a început cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr IDEO IDEIS, în Câmpina și încă 8 localități din țară – Alexandria, București, Buzău, Baia Mare, Botoșani, Roman, Sibiu și Timișoara. Este pentru prima dată când acest festival de artă și teatru pentru tineret ajunge la Câmpina, chiar dacă este vorba despre un format inedit, impus de restricțiile stabilite la nivel național din cauza pandemiei de coronavirus.

3363 vizualizari
13 iul. 2020 22:07

Emoții la festivitatea de absolvire pentru a VIII-a promoție de asistenți de farmacie de la Școala ”Louis Pasteur” Câmpina

”Generația zâmbetului învingător” este denumirea oficială acordată de Roxana Veliche, dirigintele clasei de farmacie de la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur”, la festivitatea de absolvire, care a avut loc zilele trecute, într-un cadru mai restrâns decât de obicei, cadru impus și de măsurile pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. A fost festivitatea de absolvire a celei de-a opta promoții de asistenți de farmacie.

Alte stiri recente

480 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1768 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.