Consiliul Local Câmpina va aproba un parteneriat pentru un proiect european privind dezvoltarea infrastructurii digitale a Spitalului Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 18 august, de la ora 10.00, este convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre punctele de pe proiectul ordinii de zi fiind un parteneriat cu Spitalul Municipal Câmpina pentru implementarea unui proiect cu fonduri europene privind dezvoltarea infrastructurii digitale a Spitalului Municipal.

”Dezvoltarea infrastructurii digitale, îmbunătățirea sistemului informatic și a competențelor digitale în cadrul Spitalului Municipal Câmpina” este denumirea acestui proeict cu fonduri europene, cu o valoare de 2.832.622,45 lei, inclusiv TVA. În cadrul acestui proiect, contribuția Spitalului Municipal și a Consiliului Local Câmpina este zero.
Accesarea acestor fonduri are ca scop achiziționarea de echipamente hardware, software și aplicații informatice funcționale, prin îmbunătățirea rețelelor de comunicații, îmbunătățirea software-urilor clinice și nonclinice și a interoperabilității, precum și instruirea personalului prin cursuri de formare pentru utilizarea aplicațiilor informatice. Investițiile în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Municipal sunt necesare pentru a alinia instituția la normele sanitare corespunzătoare și pentru menținerea acreditării spitalului.

1475 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2170 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.