CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consiliul Local Câmpina va aproba un parteneriat pentru un proiect european privind dezvoltarea infrastructurii digitale a Spitalului Municipal

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina va aproba un parteneriat pentru un proiect european privind dezvoltarea infrastructurii digitale a Spitalului Municipal

Vineri, 18 august, de la ora 10.00, este convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre punctele de pe proiectul ordinii de zi fiind un parteneriat cu Spitalul Municipal Câmpina pentru implementarea unui proiect cu fonduri europene privind dezvoltarea infrastructurii digitale a Spitalului Municipal.

”Dezvoltarea infrastructurii digitale, îmbunătățirea sistemului informatic și a competențelor digitale în cadrul Spitalului Municipal Câmpina” este denumirea acestui proeict cu fonduri europene, cu o valoare de 2.832.622,45 lei, inclusiv TVA. În cadrul acestui proiect, contribuția Spitalului Municipal și a Consiliului Local Câmpina este zero.
Accesarea acestor fonduri are ca scop achiziționarea de echipamente hardware, software și aplicații informatice funcționale, prin îmbunătățirea rețelelor de comunicații, îmbunătățirea software-urilor clinice și nonclinice și a interoperabilității, precum și instruirea personalului prin cursuri de formare pentru utilizarea aplicațiilor informatice. Investițiile în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Municipal sunt necesare pentru a alinia instituția la normele sanitare corespunzătoare și pentru menținerea acreditării spitalului.


17 Aug 2023 21:19 1644 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1587 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2091 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1521 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3267 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV