Bogdan Toader (PSD) a fost ales președinte al Consiliului Județean Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Ședința a fost suspendată. După alegerea președintelului CJ, au părăsit sala și cei patru consilieri ALDE, astfel că, fără liberali și fără cei patru de la ALDE nu mai există cvorum pentru continuarea ședinței.

Bogdan Toader (foto stânga) este noul președinte al Consiliului Județean Prahova. A fost ales cu 22 de voturi, în timp ce Iulian Dumitrescu (PNL) a obținut doar 14 voturi. Un vot a fost nul. Înainte de validarea rezultatului votului, consilierii PNL au părăsit sala de ședințe acuzând că nu s-a respectat legea în privința păstrării secretului votului.

Reprezentanții PNL spun că mai mulți consilieri de la PSD, ALDE și PMP au ieșit din cabina de vot cu buletinele desfăcute și le-au împăturit pe drum spre urnă, astfel încât să se poată vedea ce au votat. Co-președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că va contesta modul în care s-a desfășurat votul la Consiliul Județean. 'Pentru ei nu contează ce spune legea, pe ei nu-i interesează respectarea legii, îi interesează doar să câștige funcția cu orice preț', a declarat Iulian Dumitrescu după părăsirea sălii de ședințe, cu referire la consilierii PSD.
Ședința continuă acum fără consilierii PNL, în sală fiind prezenți cei de la PSD, ALDE și PMP. Urmează alegerea celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean și constituirea comisiilor de specialitate.

5298 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4282 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3227 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

171 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

177 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).