CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

- Sport -

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Vă remintim că secția de fotbal a CS Câmpina este singura care a adus până în acest moment o reală performanță, cam singura, din păcate - câștigarea campionatului județean la nivelul juniorilor A și participarea la faza regională a acestei categorii de juniori, cu o grupă condusă de antrenorul Roberto Opatchi.
Dincolo de problemele deja arhicunoscute, care au dus la imposibilitatea echipelor CSC de a participa la competiții pentru o scurtă perioadă, probleme care au continuat cu pandemia și lipsa competițiilor oficiale, grupele de juniori ale CS Câmpina au susținut o sumedenie de meciuri amicale, unele în compania unor adversari titrați - de la FCSB, Rapid, FC Argeș, Chindia Târgoviște și exemplele ar putea continua. De asemenea, unele dintre grupe au participat la turnee de juniori foarte puternice, atât meciurile amicale, cât și aceste turnee având scopul de a crește experiența competițională  a jucătorilor, de a ajuta la dezvoltarea lor, dar și de a crea evenimente, atunci când meciurile amicale au avut loc chiar la Câmpina.
Zilele trecute discutam cu antrenorii din cadrul secției de fotbal de la CS Câmpina și concluzia unanimă a fost aceea că este momentul pentru următorul nivel de performanță. După cum bine se știe, s-a înființat echipa de seniori a CS Câmpina, care activează în Superliga B Prahova (al doilea eșalon al fotbalului prahovean). Rezultatele sunt încă modeste, dar cu puțin mai mult sprijin, echipa de seniori ar trebui să activeze cel puțin în primul eșalon județean, cu perspective reale de a promova în Liga a III-a. De asemenea, echipele de juniori ar trebui să lase maidanele de la Olteni sau Potigrafu și să fie înscrise în campionatul republican de juniori. Chiar dacă, este adevărat, costurile ar fi ceva mai mari, beneficiile sunt net superioare și tocmai pentru că situația financiară a Câmpinei, în general, nu este foarte roză, nu cumva suntem prea săraci să cheltuim cinci lei în mediocritate, când am putea cheltui șase lei, dar cu beneficii de imagine și sportive net superioare?! Și nu are rost să detaliem aici și acum toate aceste beneficii.
Așadar, după mai bine de cinci ani de la înființarea clubului, poate ar fi cazul unei asumări responsabile în cadrul Consiliului Local asupra viitorul secției de fotbal a CS Câmpina. Și nu ar trebui avute în vedere decât două aspecte - cel financiar și puse în balanță cheltuielile cu beneficiile, și cel sportiv, al tradiției bogate pe care Câmpina o are în ”sportul-rege”.


01 Dec 2021 21:48 4399 vizualizari



Comentarii






  • 05.12.2021 19:22 Catalin Nu cred că primară trebuie să investească punctual i fotbal. Primăria trebuie să investească multi bani in sportul de masa. Fiecare copil trebuie să aibă acces la terenuri de sport, antrenorii plătiți din banii primăriei ar trebui sa fie la dispoziția copiilor.
  • 02.12.2021 14:03 V. R Nu cunosc cum au fost motivați la Poiana de primar, Triumf e pe primul loc și sunt șanse mari de promovare. La Câmpina 2 echipe și joaca în pluton. Eu cred ca la mijloc este ambiție. La fel și dacă dorești sa joci în B. Eu as aduna pe toți cei iubesc sportul, chiar și cluburi private și i as strânge pe toți și as face ceva serios la baza Petrol. Oamenii au încredere în Alin Moldoveanu, este sportiv și cred ca știe ce vrea. Eram sceptic dar când am văzut ca a scos Poiana din mocirla și sărăcie.... aveam dubii de trecutul, însă mi e mai mare rușine de cei care din 89 s au îmbogățit aruncând cu banii în funcție de interese.
646 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
926 vizualizari 25 Apr 2024 19:00 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1889 vizualizari 21 Apr 2024 20:53 Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2204 vizualizari 21 Apr 2024 13:10 Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV