Lucrări de amenajare în vederea omologării bazei de atletism de la Căminul Petrol din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La finalul ședinței din luna ianuarie a Consiliului Local Câmpina, consilierul Ioan Petrescu, membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic "Constantin Istrati", a vorbit despre necesitatea unor lucrări minimale pentru amenajarea bazei de atletism, astfel încât aceasta să poată fi omologată de Federația Română de Atletism.

Odată omologată baza sportivă, recordurile stabilite la competițiile care au devenit deja o tradiție pentru Câmpina vor putea fi recunoscute la nivel național. De asemenea, omologarea bazei și posibilitatea recunoașterii recordurilor ar putea aduce și mai mulți sportivi din țară la competițiile organizate aici de CSS "Constantin Istrati" și incluse în calendarul competițional al FRA. În același timp, având o asemenea bază, clubul câmpinean ar putea să organizeze și alte competiții de atletism de nivel național, consolidându-și poziția pe harta atletismului din România.
Chiar dacă la ședința amintită a Consiliului Local, primarul Horia Tiseanu nu a părut foarte interesat de subiect, ducând discuția mai degrabă spre zona politică, totuși, miercuri, 6 martie, la baza sportivă de la Căminul Petrol au început lucrările de nivelare a terenului în zona de aruncări și amenajarea unui nou sector pentru săritura în lungime, în spatele tribunei terenului de fotbal. Mai trebuie menționat, că pe parcursul întregii zile, consilierul Ioan Petrescu s-a implicat în desfășurarea acestor lucrări (ceea ce rar vedem la Câmpina), alături de profesorul Nicolae Pavel.

3669 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurelian Ionciu 07.03.2019 08:16 Eu am făcut sport în tinerețe. Atunci totul era foarte bine organizat. Acum despre sport de discută „la diverse”. Se lucrează după ureche. Nu există o strategie și nici viziune. Este bine că se face ceva. Dar cum se face? Fără proiect, fără o firmă de specialitate, fără autorizație de construire. Lucrările sunt coordonate de un consilier local și de profesorul de sport? Îi felicit pe cei doi pentru implicare dar îi critic pe factorii de decizie pentru modul în care se lucrează.

Actualitate

1872 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4192 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

954 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2104 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.