CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Porci mistreți pe Bulevardul Culturii, din Câmpina

- Actualitate -

Porci mistreți pe Bulevardul Culturii, din Câmpina

Nu este prima dată când doi porci mistreți își fac apariția pe Bulevardul Culturii din Câmpina, zona preferată pentru promenadă a localnicilor.

De această dată, alarma a fost dată de agentul de pază de la Casa Căsătoriilor, care semnala prezența celor doi porci mistreți în zona ”Gura leului”. Într-o primă fază, cu sprijinul Poliției Locale Câmpina și al reprezentantului Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi s-a încercat îndepărtarea lor spre zona împădurită de pe Strada Lt. Erou Oprescu Adrian. Apoi, s-a încercat extragerea lor din zona respectivă, dar pentru că exista risc pentru cetățeni, zona a rămas în monitorizare.


05 Aug 2022 11:17 4032 vizualizari



Comentarii






  • 05.08.2022 21:26 Catalin Acum am înțeles... Pasajul lu' Alin e de fapt ecoduct. Problema e: mistreții trec pe dedesubt sau pe deasupra?
  • 05.08.2022 15:32 Un trantor Superb ! Natura isi cere drepturile. Daca omul s-a lenevit si nu mai vrea sa auda de activitate in aer liber, atunci natura ia in stapanire ceea ce omul nu mai merita sa stapaneasca. In curand, hominidul dezumanizat, produs al internetului, va fi doar un oaspete - mai ales in aceasta tara, unde lenea este sport national. Ceea ce odinioara era un parc englezesc, finisat si ingrijit cu atentie, mandria vaii Prahovei, azi este o jungla infecta. Ma mir ca plantele si mistretii rezista in mediul ala plin de gunoaiele sedimentate in straturi, care au fost generate - si niciodata adunate - de noi, trantorii care am locuit pe-aici in ultima jumatate de secol...
  • 05.08.2022 12:13 Dumitru Victor Fratilor , care scrieti pe tot felul de situri , ia zapacit caldura , de aia ies saracii , sa manince ce ceva si dupa aia sa doarma. Macar apa sa le dea cineva ca pina la Prahova sau Doftana cita mai e nu stiu drumul saracii.
2538 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1395 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5095 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV