CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Spălare mecanizată și curățarea căminelor de canalizare pe Bulevardul Carol I din Câmpina, de la Poșta Mică până la "linie"

- Actualitate -

Spălare mecanizată și curățarea căminelor de canalizare pe Bulevardul Carol I din Câmpina, de la Poșta Mică până la

Pe parcursul a câteva zile, începând de astăzi, 12 iunie, pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina, tronsonul central, se vor desfășura două tipuri de operațiuni - spălarea mecanizată la baza bordurilor și curățarea gurilor de canalizare pluvială. Este o inițiativă a Primăriei Câmpina, realizată cu sprijinul Floricon Salub și HidroPrahova.

"Ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat pe parcursul a câteva zile, dar trebuie să realizăm aceste acțiuni de spălare mecanizată la marginea carosabilului, la baza bordurilor și de curățarea și decolmatarea căminelor de canalizare. Sunt operațiuni pe care le efectuăm pe partea dreaptă a bulevardului, pe sensul de mers de la peco spre Biserica de la Brazi. Acesta este si tronsonul pe care vom interveni, practic, de la Poșta Mică până la linie", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.


12 Jun 2019 08:56 3468 vizualizari


Comentarii


  • 12.06.2019 17:46 Geta A ajuns ca banalitatea si normalitatea sa reprezinte o stire. Va dati seama in ce oras jalnic traim!?
335 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
610 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2791 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1090 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV