Efectele vântului puternic de noaptea trecută. Câmpina și localitățile limitrofe au fost afectate

Actualitate (Categoria articolului)

În seara de vineri, 14 ianuarie, a fost cod roșu de vânt puternic, cu intensificări de până la 150 km/h la altitudini de peste 1.800m. Mai mult, pentru localitățile de pe Valea Prahovei (Sinaia, Bușteni, Azuga) și pentru Valea Doftanei s-au emis mesaje RO ALERT.

Vânt foarte puternic a fost nu numai în zona montană, ci și în zona Câmpina și în alte zone ale județului Prahova. Efectele au fost considerabile, dar, din fericire, la Câmpina, nu s-a întâmplat nimic grav. Totuși, Pe Bulevardul Carol I, la ieșirea spre Cornu, o creangă dintr-un copac s-a desprins și a căzut pe carosabil, fiind îndepărtată de agenții Poliției Locale Câmpina. De asemenea, pe Strada Lacul Peștelui, învelitoarea unei anexe gospodărești a fost spulberată de vânt, dar proprietarul a reușit să o recupereze și să remedieze problema pentru a nu exista niciun pericol.
În jurul Câmpinei, lucrurile au fost ceva mai grave. La Valea Doftanei, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, ”la ora 8 dimineața, 187 de familii nu aveau energie electrică”. Situații similare în județ mai erau la Sinaia, Măneciu, Teișani și Izvoarele, în total 1.105 familii fiind lipsite de energie electrică.
De asemenea, la nivelul județului, au mai fost semnalate probleme în Bușteni, Sinaia, Cheia, Bărcănești, Blejoi, Ploiești, fiind vorba în general de copaci căzuți pe carosabil, dar și prăbușirea unor panouri publicitare sau elemente de construcție.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2882 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

595 vizualizari
06 iul. 2022 21:54

Polițiștii câmpineni au depistat dis-de-dimineață încă un șofer băut la volan

La data de 5 iulie, în jurul orei 6.30, polițiștii câmpineni au oprit pe Strada B.P. Hasdeu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Telega.

377 vizualizari
06 iul. 2022 09:43

Primăria Câmpina îndeamnă populația să participe la recensământul persoanelor și locuințelor

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care îndeamnă populația să participe la recensământul persoanelor și locuințelor care este în plină desfășurare. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

382 vizualizari
07 iul. 2022 15:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 7 iulie 2022

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

549 vizualizari
07 iul. 2022 07:56

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.