CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a aprobat lista manifestărilor culturale finanțate de la bugetul Câmpinei. Acuze privind... presa și fosta conducere a Casei de Cultură!

- Actualitate -

S-a aprobat lista manifestărilor culturale finanțate de la bugetul Câmpinei. Acuze privind... presa și fosta conducere a Casei de Cultură!

Sala de ședințe de la Casa cu Grifoni a găzduit luni, 19 februarie, la prânz, o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia s-a aprobat și lista manifestărilor culturale, artistice, sportive și educative finanțate de la bugetul local în anul 2024.

Lista am prezentat-o pe larg zilele trecute, cu o serie de comentarii. Au apărut și reacțiile, unele nefirești și total disproporționate... Am aflat, astfel, că nu a ridicat nimănui niciun semn de întrebare suma de 15.000 lei alocată pentru sărbătorirea Zilei Internaționale a Romilor sau reluarea tradiției ”Serbărilor Toamnei”, pentru care sunt alocați 100.000 lei, ci problemele asupra cărora s-au oprit consilierii locali sunt cu totul și cu totul altele.
Presa este de vină pe tema Festivalului de Teatru ”Mircea Albulescu”! Consiliul Local nu-și recunoaște nicio greșeală!
În stilu-i caracteristic, plin de aplomb și contondent, pe alocuri, Liviu Briciu a vrut să lămurească unele lucruri. Primul dintre ele a fost o referire la articolul nostru privind reintroducerea Festivalului de Teatru ”Mircea Albulescu” pe lista manifestărilor susținute financiar de la bugetul local. Liviu Briciu nu a vrut să admită că ar fi o recunoaștere a unei greșeli de anul trecut și a încercat să explice că toată discuția se purta de fapt în jurul titulaturii de concurs. Cu alte cuvinte, Liviu Briciu a avut acum exact argumentele noastre de astă-toamnă, dar că noi, CâmpinaTV.ro, ”suntem dezinformați din alte surse” și până la urmă vina este a fostei conduceri a Casei de Cultură ”Geo Bogza”. Iar Consiliul Local nu are ce greșeală să-și recunoască, pentru că nu a greșit cu nimic!
Liviu Briciu: ”La Casa de Cultură sunt grave erori de management”
Acuzele la adresa Alexandrei Toma, fost responsabil al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, în prezent aflată în concediu pentru creșterea copilului, au continuat și la subiectul următor abordat de Liviu Briciu, cel al cursurilor de pian. Acuzele sunt lungi, grave, serioase, iar concluzia a fost că ”la Casa de Cultură sunt grave erori de management, dar nu este momentul să le discutăm acum!”
Lista manifestărilor culturale, artistice, sportive și educative din care lipsesc manifestările... sportive!
Consilierul Marius Anghelescu a întrebat care sunt manifestările sportive din lista manifestărilor culturale, artistice, sportive și educative supusă dezbaterii aleșilor locali. Inițiatorii s-au bâlbâit, unii colegi au încercat să le sară în ajutor, dar adevărul este că din această listă lipsesc cu desăvârșire manifestările sportive. Încercarea de a considera premierea sportivilor o manifestare sportivă poate fi catalogată ca de-a dreptul hilară!
Cam acestea au fost discuțiile pe marginea listei manifestărilor culturale finanțate de la bugetul local în 2024. Le puteți urmări integral în materialul video. Proiectul a fost votat cu o largă majoritate, doar Cosmin Raț s-a abținut, iar Horațiu Zăgan a absentat.


19 Feb 2024 21:05 1987 vizualizari


Comentarii






  • 21.02.2024 18:14 Alina Activitati sportive la Biblioteca, Muzeu sau Casa de Cultura???? Domnilor/doamnelor consilieri, cred ca stiti ca aceste institutii nu pot avea decat evenimente culturale, nu-i asa? Activitatile sportive le poate propune Clubul sportiv..... sau cred ca mai putea Casa Tineretului, in cel mai rau caz. Numai ca acum casa tineretului e a casei de cultura, deci o este o institutie cu activitati culturale. In Campina, cultura bate sportul!!!!
  • 21.02.2024 10:56 Mihai S Care aplomb si contondent? Poate plin de venin si cu teoriile conspiratiei in cap bagate de stim noi cine. De trei ani Briciu doar latra, adica acuza fara dovezi si nu produce absolut nimic. Zero. Trebuia sa isi vada de festivalul lui, ca nu are nici o treaba cu administratia. La fel ca amicul lui Marcu. Nu stiu daca mai candideaza, dar daca reuseste sa adune 200 de voturi e mare minune si am inclus aici si familia si prietenii.
  • 20.02.2024 07:45 Bogdan Toți acești domni au studii superioare,xerox din cum se comporta.Briciu parca a fost profesor de informatică la Grigorescu,Rât broker din soția profesoara de matematica la Energetic,Marcu economist,Duran și Musat absolvenți de Grigorescu.Este vreo logica în gândirea acestor oameni care fac doar circ.Ca la 4 ani pozează la costum in rest sunt plătiți din bani publici pt miștouri și a jigni.Si cu foștii consilieri,primari,viceprimari capitaliști din 90 încoace..Tara are oamenii pe care ii merita.Si după 4 ani vin alții mai flamanzi.Fie că recunoaștem sau nu.
1884 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2076 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2030 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2519 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV