Strada Tineretului din Câmpina - pe aici nu se trece! Sau se trece foarte greu...

Social (Categoria articolului)

Strada Tineretului este situată nu departe de centrul municipiului, între Tudor Vladimirescu și Conductelor. La începutul lunii decembrie a anului trecut, un muncitor de la HidroPrahova și-a pierdut viața aici. Lucra la reabilitarea conductei de apă când un mal de pământ s-a prăbușit peste el. A murit pe loc. Din acel moment, lucrarea a fost sistată.

Poate vă amintiți de tragicul accident de atunci, când Stelian Bădici, unul dintre angajații cu experiență de la HidroPrahova, și-a pierdut viața sub pământul surpat peste el, iar un alt muncitor a fost rănit. Rezultatele anchetei nu au fost făcute publice niciodată. Au trecut aproape nouă luni de la acea tragedie, timp în care HidroPrahova nu a continuat lucrarea. Vă reamintim, este vorba despre reabilitarea conductei de apă potabilă și realizarea noilor branșamente, investiție realizată din cota de dezvoltare (aceasta reprezintă 8% din tarifele plătite de populație pentru apă și canalizare). Din decembrie 2015 și până de curând, nu a mai trecut nimeni pe Strada Tineretului. Iar strada arată ca în imagini, un dezastru. La începutul săptămânii trecute, spre surpriza locuitorilor, pe Tineretului au apărut câțiva muncitori de la HidroPrahova. Au săpat puțin și au plecat. A doua zi nu au revenit. Nici a treia zi, nici a patra zi... Trece vara, se schimbă anotimpurile, vin ploi, poate și ninsoare. Doar Strada Tineretului rămâne încremenită în timp, găurită toată, mizerabilă, foarte greu accesibilă.

5767 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.