CONTACT

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializă”

- Politică -

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializă”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, iar începând de astăzi va răspunde de-a lungul unei serii de articole la o serie de provocări.

Primul subiect abordat este cel mai important proiect care va fi implementat în mndatul de primar al Câmpinei al lui Cosmin Raț? ”Extinderea spitalului, în primul rând cu un spațiu modern pentru Centrul de Primiri Urgențe și o zonă de dializă, precum și construirea unui nou sediu pentru serviciile de Ambulanță. Toate acestea vor aduce avantaje imediate prin îmbunătățirea serviciilor medicale către populație, dar și pe.termen mediu pentru că astfel vom avea premisele ca medicii să-și dorească să vină și să rămână în Câmpina, atât la spital și ambulatoriu, cât și la Ambulanță”, a spus Cosmin Raț.


02 Apr 2024 10:55 2341 vizualizari


Comentarii






  • 03.04.2024 23:35 Tache @diss.Pai Zagan nu lucrează pt Florin Constantinescu.Trandafirul roșu de la firida trebuie udat nu doar la 4 ani.Si cine nu se pricepe la aruncat cu zoaie decât PSD,acești ex neocomuniști care se dau capitaliști.Sa continue cu experimentele,nici la Ploiesti nici la Campina nu veți câștiga Poate doar șefia CJ.Si daca cei de la PCC fac alianță paritate 1 la 1 ,in joc e și Pro Romania,vrea și Pițigoi la CL,ziceți pe ăla care nu a dat ulei,zahar,bani,decât să premieze ei mită mai bine ar face un ei un chef la eșec,
  • 03.04.2024 07:22 diss Mai bine acești ”politicieni” s-ar ocupa de problema facturilor care cresc în Câmpina într-o lună căt ìntr-un an în alte orașe. Ultimul exemplu: facturile de la Floricon care aproape s-au dublat!!!
  • 02.04.2024 11:58 Anonim Pai sa ne explice si noua domnul Rat cum e cu pasajul: de ce l-a votat IMPOTRIVA vointei campinenilor si apoi sa vedem daca mai are nesimtirea sa vorbeasca.
1 vizualizari 03 May 2024 11:29 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
1018 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1136 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1839 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV