CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializă”

- Politică -

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializă”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, iar începând de astăzi va răspunde de-a lungul unei serii de articole la o serie de provocări.

Primul subiect abordat este cel mai important proiect care va fi implementat în mndatul de primar al Câmpinei al lui Cosmin Raț? ”Extinderea spitalului, în primul rând cu un spațiu modern pentru Centrul de Primiri Urgențe și o zonă de dializă, precum și construirea unui nou sediu pentru serviciile de Ambulanță. Toate acestea vor aduce avantaje imediate prin îmbunătățirea serviciilor medicale către populație, dar și pe.termen mediu pentru că astfel vom avea premisele ca medicii să-și dorească să vină și să rămână în Câmpina, atât la spital și ambulatoriu, cât și la Ambulanță”, a spus Cosmin Raț.


02 Apr 2024 10:55 2556 vizualizari


Comentarii


  • 03.04.2024 23:35 Tache @diss.Pai Zagan nu lucrează pt Florin Constantinescu.Trandafirul roșu de la firida trebuie udat nu doar la 4 ani.Si cine nu se pricepe la aruncat cu zoaie decât PSD,acești ex neocomuniști care se dau capitaliști.Sa continue cu experimentele,nici la Ploiesti nici la Campina nu veți câștiga Poate doar șefia CJ.Si daca cei de la PCC fac alianță paritate 1 la 1 ,in joc e și Pro Romania,vrea și Pițigoi la CL,ziceți pe ăla care nu a dat ulei,zahar,bani,decât să premieze ei mită mai bine ar face un ei un chef la eșec,
  • 03.04.2024 07:22 diss Mai bine acești ”politicieni” s-ar ocupa de problema facturilor care cresc în Câmpina într-o lună căt ìntr-un an în alte orașe. Ultimul exemplu: facturile de la Floricon care aproape s-au dublat!!!
  • 02.04.2024 11:58 Anonim Pai sa ne explice si noua domnul Rat cum e cu pasajul: de ce l-a votat IMPOTRIVA vointei campinenilor si apoi sa vedem daca mai are nesimtirea sa vorbeasca.
748 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
564 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5716 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4493 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV