A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.

Noul turn va fi ridicat la marginea spațiului verde de pe latura dinspre Strada Sg. Maj. Erou Grigore Nicolae, va avea o înălțime de opt metri și o capacitate de 505 metri cubi.
”Este una dintre investițiile de care Spitalul Municipal Câmpina chiar avea mare nevoie, fiind inclusiv unul dintre punctele pe care trebuie să le îndeplinim în procesul de acreditare. Până acum nu am reușit să îndeplinim acest punct din procesul de acreditare, dar odată realizată această investiție, vom fi evident pe un drum bun. Personal, m-a bucurat foarte mult când am aflat că realizarea unui astfel de turn care să asigure rezerva de apă este o cheltuială eligibilă pentru acest proiect cu fonduri europene, astfel încât am putut include și acest punct pe harta dezvoltării noastre”, ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.

 

1959 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

84 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

992 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1470 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: