La Câmpina se distribuie, din 17 februarie, produse de igienă pentru persoanele defavorizate

Social (Categoria articolului)

În perioadele 17-19 februarie și 22-23 februarie, în municipiul Câmpina vor fi distribuite pachete cu produse de igienă mai multor categorii de persoane defavorizate. Este vorba despre un ajutor acordat de Guvern din fonduri europene, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Categoriile de persoane care primesc pachetele cu produse de igienă sunt următoarele:
- persoanele care au dreptul la venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001, cu modificările și completările ulterioare;
- familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
Potrivit Primăriei Câmpina, titularii acestor drepturi se vor prezenta personal, cu actul de identitate, la Cantina Colegiului ”Constantin Istrati” (Căminul Petrol), pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, după următorul program:
- 17 și 18 februarie, între orele 8.30-16.00;
- 19 februarie, între orele 8.30-13.30;
- 22 și 23 februarie, între orele 8.30-16.00.
La ridicarea produselor, beneficiarii vor purta obligatoriu mască de protecție și vor respecta normele de protecție sanitară pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV- 2.
(Foto cu caracter ilustrativ)

2671 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1667 vizualizari
04 mar. 2021 20:59

Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

2751 vizualizari
02 mar. 2021 09:26

O parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică, timp de mai multe ore, în perioada 3-5 martie 2021

1 comentarii

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina: miercuri - 3 martie, joi - 4 martie și vineri - 5 martie, în intervalul orar 9.30-14.30.

Alte stiri recente

568 vizualizari
04 mar. 2021 22:20

Bursele elevilor și lucrările de reparații, principalele subiecte de discuție între reprezentanții Primăriei Câmpina și conducerile unităților de învățământ

La Casa Tineretului a avut loc joi, 4 martie 2021, o întâlnire a conducerii Primăriei Câmpina cu reprezentanții unităților de învățământ din municipiu, fiind invitați atât directorii școlilor, cât și reprezentanți ai asociației de părinți de la fiecare instituție de învățământ în parte. Subiectele principale de discuție au vizat au fost bursele elevilor și lucrările de reparații necesare la școli.

1649 vizualizari
04 mar. 2021 12:20

Politica Maternității SanConfind - respectul față de om, respectul față de viață

Tarifele pachetelor de nașteri practicate de către Maternitatea SanConfind sunt printre cele mai accesibile din sistemul medical privat românesc. Însă acest lucru nu înseamnă o calitate inferioară a serviciilor oferite de Secția Obstetrică-Ginecologie de la SanConfind, ba dimpotrivă. Păstrarea unor tarife decente la o calitate înaltă a serviciilor medicale reprezintă o caracteristică a managementului SanConfind. Această reușită de excepție este posibilă și datorită faptului că, pentru întreg personalul Centrului Medical SanConfind, pacienții trebuie să fie cele mai importante persoane din spital.