Peste 150 de sancțiuni contravenționale aplicate de Poliția Locală Câmpina pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public

Social (Categoria articolului)

Poliția Locală Câmpina a intensificat controalele în privința abandonului de deșeuri pe domeniul public, aplicând în ultimele săptămâni nu mai puțin de 154 sancțiuni contravenționale, inclusiv sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor de către contravenient. Acțiunile de control vor continua în scopul descurajării acestor practici nu doar ilegale, ci și periculoase pentru mediul înconjurător.

“Implicarea activă a cetățenilor prin furnizarea de informații concrete Poliției Locale (marcă de autovehicule, numărul de înmatriculare al acestora, înregistrări video, nume de persoanea etc.) poate constitui un real sprijin în soluționarea acestor probleme privind abandonarea deșeurilor în locuri interzise”, se menționează într-un comunicat al Poliției Locale Câmpina.
De asemenea, Poliția Locală atage atenția populației cu privire la obligativitatea predării deșeurilor numai către operatori autorizați, eliminând astfel riscul abandonării acestora în alte locuri decât cele special amenajate. Constituie contravenție și se sancționează în mod corespunzător atât  predarea deșeurilor către persoane neautorizate, cât și colectarea și abandonarea acestora de către persoane fizice sau juridice nelicențiate în desfășurarea unor astfel de activități.
Poliția Locală Câmpina poate fi contactată la numerele de telefon 0244.332.420 / 0800.800.922, pe whatsapp la 0749.263.001 sau e-mail: politia_locala@primariacampina.ro.

3464 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sturzoiu George 22.05.2021 09:35 - Am înțeles că sunt probleme cu Parcarea in zona Mediurg, bd. Carol nr. 3, toți ce au magazine, nu au locuri de parcare, mergand în spatele blocurilor, aglomerand Parcarea Riveranilor..... - Soluția, fără costuri ar fi să se facă Parcari pe bd. Carol I pe partea acestora, așa cum s-a facut vis a vis, ar ramane destul loc pentru un sens de mers, spre Piața Centrală, celalalt sens se poate face putin ocolit, pe Grivitei de ex., ar evita și aglomeratia din Centru, unde este propus si pasajul....
  • Adi 22.05.2021 11:56 Cine se face vinovat ca unii iau si 100 m masina pana la chiosc.Cine este de vina ca majoritatea copiilor de la scoala de fite Centrala au limuzina la scara....daca cauti de lucru in Campina fie ca nu ai experienta fie ca ai lucrat 20 ani patronul iti da minim pe economie.Cine este vinovat ca turcii si chinezii ne au invadat,ca hainele sunt de unica folosinta,ca e plin orasul de banci,farmacii si cazinouri care sunt nocive....

Social

7353 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

5 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

14 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1216 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.