Peste 150 de sancțiuni contravenționale aplicate de Poliția Locală Câmpina pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public

Social (Categoria articolului)

Poliția Locală Câmpina a intensificat controalele în privința abandonului de deșeuri pe domeniul public, aplicând în ultimele săptămâni nu mai puțin de 154 sancțiuni contravenționale, inclusiv sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor de către contravenient. Acțiunile de control vor continua în scopul descurajării acestor practici nu doar ilegale, ci și periculoase pentru mediul înconjurător.

“Implicarea activă a cetățenilor prin furnizarea de informații concrete Poliției Locale (marcă de autovehicule, numărul de înmatriculare al acestora, înregistrări video, nume de persoanea etc.) poate constitui un real sprijin în soluționarea acestor probleme privind abandonarea deșeurilor în locuri interzise”, se menționează într-un comunicat al Poliției Locale Câmpina.
De asemenea, Poliția Locală atage atenția populației cu privire la obligativitatea predării deșeurilor numai către operatori autorizați, eliminând astfel riscul abandonării acestora în alte locuri decât cele special amenajate. Constituie contravenție și se sancționează în mod corespunzător atât  predarea deșeurilor către persoane neautorizate, cât și colectarea și abandonarea acestora de către persoane fizice sau juridice nelicențiate în desfășurarea unor astfel de activități.
Poliția Locală Câmpina poate fi contactată la numerele de telefon 0244.332.420 / 0800.800.922, pe whatsapp la 0749.263.001 sau e-mail: politia_locala@primariacampina.ro.

3686 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sturzoiu George 22.05.2021 09:35 - Am înțeles că sunt probleme cu Parcarea in zona Mediurg, bd. Carol nr. 3, toți ce au magazine, nu au locuri de parcare, mergand în spatele blocurilor, aglomerand Parcarea Riveranilor..... - Soluția, fără costuri ar fi să se facă Parcari pe bd. Carol I pe partea acestora, așa cum s-a facut vis a vis, ar ramane destul loc pentru un sens de mers, spre Piața Centrală, celalalt sens se poate face putin ocolit, pe Grivitei de ex., ar evita și aglomeratia din Centru, unde este propus si pasajul....
  • Adi 22.05.2021 11:56 Cine se face vinovat ca unii iau si 100 m masina pana la chiosc.Cine este de vina ca majoritatea copiilor de la scoala de fite Centrala au limuzina la scara....daca cauti de lucru in Campina fie ca nu ai experienta fie ca ai lucrat 20 ani patronul iti da minim pe economie.Cine este vinovat ca turcii si chinezii ne au invadat,ca hainele sunt de unica folosinta,ca e plin orasul de banci,farmacii si cazinouri care sunt nocive....

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.