CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

- Actualitate -

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

”Cartierul Turnătoriei este uitat de autorități?” - a fost întrebarea retorică pe care ne-a adresat-o cititorul nostru în mesajul care a însoțit aceste imagini. Și a continuat: ”Mizeria de la colțul străzilor Beiuș cu Zorilor a fost dintotdeauna acolo, dar odată cu reîncălzirea vremii, parcă începe să crească. Cealaltă imagine demonstrează că iluminatul acela stradal modern nu va ajunge și în acest cartier, de parcă zona nu mai face parte din Câmpina. Și poate autoritățile locale vor mai avea în vedere, nu numai în acest cartier, scoaterea acelor gărdulețe din jurul blocurilor. Sunt total inestetice, nu au decât un rol inutil de delimitare a spațiilor verzi, ca să nu mai vorbim că mai trebuie și ele, măcar din când în când, vopsite, aranjate. Dacă nu putem să avem grijă de ele, mai bine le-am desființa!”, este mesajul cititorului nostru căre autorități.
Problema gunoiului în acea zonă nu este nouă. Chiar noi am mai scris în cursul anului yrecut. Am scris și despre reacția promptă a oepratorului de salubritate, iar în numai câteva ore coșul de gunoi era din nou plin. Din păcate, asta însemnă că și locuitorii din acea zonă au o problemă...
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.


26 Feb 2024 19:58 2222 vizualizari


Comentarii


  • 01.03.2024 13:43 Stroie Nicu La calea ferata din strada zorilor stau zilnic la băut niște jeguri de boschetari care lasă gunoaie . Politia locala Câmpina, pe care îi plătim din banii nostrii, cu toate că au fost făcute sesizări, nu face absolut nimic!!! Rușine și demisia!!!!
787 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1253 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1493 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1418 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV