CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se asfaltează, în sfârșit, drumul județean 101P care face legătura între Poiana Câmpina și Breaza

- Actualitate -

Se asfaltează, în sfârșit, drumul județean 101P care face legătura între Poiana Câmpina și Breaza

Firma constructoare a pregătit miercuri terenul, iar joi, 20 septembrie, a început asfaltarea, operațiune pe care intenționează să o finalizeze tot în cursul zilei de astăzi. Mai ales că este vorba doar despre un tronson al acestui drum, cel paralel cu calea ferată, care nu a mai fost reabilitat de ani buni și care era un dezastru pentru mașini.

DJ 101P se află în administrarea Consiliului Județean Prahova, așa cum se află toate drumurile județene. S-au mai făcut reparații pe acest drum, dar nu și pe tronsonul aproape distrus - cel paralel cu calea ferată, până la intrarea în orașul Breaza, la Podu Vadului. Primăria Poiana Câmpina a făcut numeroase intervenții la Consiliul Județean, iar primarul Alin Moldoveanu a strâns inclusiv semnături de la locuitorii comunei pentru a determina CJ să repare drumurile județene cu probleme. Iar probleme mai mari ca pe tronsonul menționat din DJ 101P nu existau nicăieri. Asta în condițiile în care, lucru poate mai puțin cunoscut publicului larg, 40% din impozitele pe mijloacele de transport de mare tonaj dintr-o localitate constituie venit la bugetul județean pentru întreținerea și reabilitarea drumurilor județene. Mai exact, în conformitate cu Art.494, al.(5) din Codul Fiscal, din impozitele plătite de societățile comerciale care dețin vehicule cu masa totală autorizată egală sau mai mare de 12 tone, 60% constituie venituri la bugetul local, iar 40% la bugetul județean, bani care să fie utilizați pentru întreținerea drumurilor.
Acum se rezolvă și problema drumului spre Breaza, cel devenit de mai multă vreme un coșmar pentru conducătorii auto.


20 Sep 2018 12:38 7062 vizualizari


Comentarii


107 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2553 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2653 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3031 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV