CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Triplă sărbătoare la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

- Eveniment -

Triplă sărbătoare la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

La Grădinița cu program normal și program prelungit ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a avut loc vineri, 14 octombrie, o triplă sărbătoare - Ziua Grădiniței, ErasmusDays2022 (activitate înscrisă îin calendarul european, denumită “Pumpkin festival”) și Evaluarea secvențială a proiectului internațional “Oglinzile copilăriei”. 

La eveniment au participat șase directoare de la grădinițe din Constanța, trei din județul Călărași, zece din Prahova, inspectori de educație timpurie din Călărași și Prahova, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, cu toții răspunzând astfel invitației directorului Grădiniței ”Iulia Hasdeu”, Mihaela Predea.
Oaspeții au fost primiți cu pâine și sare, după datina străbună, chiar de personaje reprezentându-i pe Bogdan Petriceicu Hasdeu și geniala sa fiică, Iulia. S-a vizitat grădinița, iar oaspeții au putut vedea și atelierele educaționale ”Toamna în grădinița noastră”. 
Punctul culminant al triplei sărbători l-a constituit o șezătoare la care invitați speciali au fost Anda Mănescu - designer vestimentar, dar și familia Dilimoț, de la ”Căsuța cu povești”, din satul Pietriceaua, comuna Brebu. Copii au cântat, au dansat, au răspuns la ghicitori, iar asistența a fost încântată de vocea Antoniei, care a interpretat mai multe melodii din repertoriul popular.
Evenimentul a mai inclus prezentarea filmului ”Toamna prin ochi de copil”, schimburi de bune practici, totul încheindu-se cu aducerea unui tort superb, pentru aniversarea de 49 ani a Grădiniței ”Iulia Hasdeu”.


15 Oct 2022 15:06 5124 vizualizari


Comentarii


2946 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
3993 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
597 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1029 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV