Acțiune a Poliției Rutiere în Ploiești și Câmpina. Au fost verificate peste 300 de autovehicule

Actualitate (Categoria articolului)

Marți, 5 aprilie 2022, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din cele două municipii ale județului Prahova, Ploiești și Câmpina, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Punctele de acțiune au vizat principalele căi rutiere de intrare/ieșire din municipiu și zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au verificat peste 300 de autovehicule și au legitimat 350 de persoane. În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, dintre care 44 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 6 au fost aplicate pietonilor. Valoarea sancțiunilor a fost de 24.055 de lei, a anunțat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.
De asemena, au fost reținute în vederea suspendării patru permise de conducere dintre care două pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și unul pentru depășire neregulamentară. În același timp, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

2708 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul Suveran 06.04.2022 15:40 Ce articol minunat! Cred ca prin continut jurnalistul vrea sa spuna ca Politia este incompetenta prin faptul ca a ramas blocata in secolul trecut. Sa detaliem: - cand veti renunta a mai opri autovehicule fara motiv? - cand veti sanctiona parcarile neregulamentare pe trotuare sau depasirile de viteza? - cand o sa sanctionati neacordarile de prioritate prin neoprirea la semnul "STOP"? - cand o sa va vedem ca nu mai ardeti banii publici si o sa mergeti pe biciclete pentru o mai buna eficienta? -- atunci veti descoperi ca sunteti ignorati prin lipsa de comportament in trafic al conducatorilor de autovehicule fata de biciclisti - cand se vor aplica amenzi maxime pentru comportament agresiv in trafic? Dupa analizarea raspunsurilor poate o sa avem o parere buna despre institutia Politiei, pana atunci ''NEGATIV''. Zi buna!

Actualitate

749 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1335 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

4 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

442 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.