Atenție! Fațada Fiscului cade bucată cu bucată

Social (Categoria articolului)

Acesta este un subiect care se poate încadra foarte bine în campania noastră "Omul sfințește locul" referitoare la degradarea unor clădiri publice și private din Câmpina. De această dată, nu este o clădire oarecare, ci chiar sediul BCR Câmpina, din centrul municipiului. Sediu în care chiriaș este și ANAF, adică Direcția Generală a Finanțelor Publice, adică Fiscul.

Fațada clădirii este tot mai degradată și plăcile au început să cadă unde după alta. Este vorba despre partea dinspre Parcul Milia a sediului BCR, adică exact acolo unde funcționează Fiscul. Din imagini se pot vedea foarte bine numeroasele locuri de unde plăcile s-au desprins și au căzut, iar reprezentanții instituției le atrag atenția trecătorilor asupra pericolului existent printr-un anunț prins de o sfoară chiar lângă treptele de la intrare. Trepte care încep să cedeze și ele.
Că unii cetățeni nu au bani să-și repare fațadele caselor e de înțeles, dar de la o instituție bancară de talia BCR (proprietarul clădirii) ne așteptăm la o intervenție urgentă, înainte de a se întâmplă incidente nedorite.

6465 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ratan Gheorghe 04.05.2017 15:12 Din cauza nr.mare de acatiste depuse la biserica sau calitate te mananc,materiale ce nu a rezistat la frig .AMENDA e binevenita .!

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.