Câmpinenii de la Lido, pe podiumul penultimei etape a Campionatului Naţional de Motocros

Sport (Categoria articolului)

La Odorheiu Secuiesc a avut loc sâmbătă, 16 septembrie, penultima etapă a Campionatului Naţional de Motocros, competiţie la care au fost prezenţi şi doi sportivi legitimaţi la CS Lido Câmpina - Marcel Vişoiu şi Sebastian Strechioiu. De asemenea, preşedintele acestui club, fostul multiplu campion Cătălin Duţă, a îndeplinit funcţia de preşedintele al juriului la această etapă.

Ambii sportivi câmpineni au concurat la categoria veterani MX 1 şi s-au duelat pentru locurile de pe podium. Marcel Vişoiu şi Sebastian Strechioiu şi-au împărţit locurile doi şi trei în cele două manşe ale cursei, la final, Vişoiu clasându-se pe locul al doilea, iar Strechioiu pe poziţia a treia. Festivitatea de premiere la această categorie a fost oficiată chiar de Cătălin Duţă, iar cei doi câmpineni au fost devansaţi de Zoltan Fazekaş, care timp de peste 10 ani a fost legitimat tot la clubul câmpinean Lido.
Ultima etapă a Campionatului Naţional de Motocros va avea loc pe 30 septembrie, pe circuitul din localitatea Lazarea - Harghita, ambii sportivi câmpineni având şanse la o clasare pe podium în clasamentul final.

5454 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • tzane 17.09.2017 12:24 Felicitari Marcos! Cat mai multe podiumuri!

Sport

1211 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2011 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

12 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1370 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.