Pe Bulevardul Culturii, câțiva metri pătrați au rămas neasfaltați și sunt năpădiți de buruieni

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, chiar în fața Casei Căsătoriilor, acolo unde începe Strada Podului, se află câțiva metri pătrați de drum public, care par să fi fost uitați de autorități. Este adevărat că au fost montați stâlpișori pentru a nu permite accesul mașinilor, dar n-ar fi stricat și puțin asfalt...

Această mică suprafață de pe Bulevardul Culturii a rămas neasfaltată atunci când s-au efectuat lucrări în zonă, ceea ce pare să nu fi atras atenția "ochiului vigilent" al gospodarilor urbei. Locul a început să fie năpădit de buruieni, umbrind toate eforturile făcute în trecut de administrația locală pentru a înfrumuseța această zonă, celebra promenadă a Câmpinei din perioada interbelică.
Poate a fost doar o scăpare și cum noi nu credem că "Dorel" lucrează la Primăria Câmpina, suntem convinși că se va găsi o soluție și pentru această porțiune de bulevard.

2205 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

1820 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

2254 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

1 comentarii

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1707 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.