CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pe Bulevardul Culturii, câțiva metri pătrați au rămas neasfaltați și sunt năpădiți de buruieni

- Actualitate -

Pe Bulevardul Culturii, câțiva metri pătrați au rămas neasfaltați și sunt năpădiți de buruieni

Pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, chiar în fața Casei Căsătoriilor, acolo unde începe Strada Podului, se află câțiva metri pătrați de drum public, care par să fi fost uitați de autorități. Este adevărat că au fost montați stâlpișori pentru a nu permite accesul mașinilor, dar n-ar fi stricat și puțin asfalt...

Această mică suprafață de pe Bulevardul Culturii a rămas neasfaltată atunci când s-au efectuat lucrări în zonă, ceea ce pare să nu fi atras atenția "ochiului vigilent" al gospodarilor urbei. Locul a început să fie năpădit de buruieni, umbrind toate eforturile făcute în trecut de administrația locală pentru a înfrumuseța această zonă, celebra promenadă a Câmpinei din perioada interbelică.
Poate a fost doar o scăpare și cum noi nu credem că "Dorel" lucrează la Primăria Câmpina, suntem convinși că se va găsi o soluție și pentru această porțiune de bulevard.


06 Nov 2018 20:28 3293 vizualizari


Comentarii


401 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
479 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
564 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1175 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV