Ioana Plăvan, nou record personal la aruncarea suliţei, la Piteşti

Sport (Categoria articolului)

50,01m a fost cea mai bună aruncare în proba de aruncarea suliţei pentru Ioana Plăvan, sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina. Prin această performanţă reuşită chiar din prima încercare, sportiva câmpineană şi-a depăşit cu aproape doi metri şi jumătate vechiul record personal.

Reuşita sportivei antrenorului Nicolae Pavel a venit în cadrul etapei a doua a Campionatului Naţional de Seniori, Tineret şi Juniori I, care a avut loc duminică, la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin", din cartierul "Trivale". Prin această performanţă remarcabilă, sportiva câmpineancă a îndeplinit şi baremul pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în Polonia, în cursul lunii iulie. De asemenea, începând cu 7 iulie, Ioana Plăvan va reprezenta România la Campionatele Balcanice de Atletism din Turcia.
Arena din Piteşti a purtat noroc în week-end atleţilor câmpineni, dacă avem în vedere că o altă sportivă legitimată la CSS Constantin Istrati, Andreea Lungu, îşi doborâse cea mai bună performanţă la aruncarea discului, cu numai o zi înaintea Ioanei Plăvan.
Detalii - Andreea Lungu, nou record personal la Internaţionalele de atletism ale României

8424 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.