Accident grav pe DN1, în zona Cornu. Două persoane au decedat, iar alte șase sunt rănite grav și au fost transportate la spital

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 5 - La ora 18.00, traficul rutier a fost reluat pe DN1.
UPDATE 4 - Din primele cercetări reiese că accidentul ar fi fost provocat de autoturismul Daewoo Nubira, cu numărul de înmatriculare B-27-ZME, care mergea spre munte și în care se aflau cei patru cetățeni olandezi. Probabil din neatenție, conducătorul auto a acroșat autoturismul Volkswagen Passat (B-57-REK), care venea din sens opus, Nubira fiind apoi proiectată într-un autoturism Opel (PH-16-TWJ), care, de asemenea, se deplasa în sens opus, adică spre Ploiești. Impactul a fost extrem de puternic... Cercetările continuă în acest caz. Cert este un lucru, dacă pe DN1, în zona Cornu, ar fi existat separatoare de sens, acest accident nu ar fi avut loc.
UPDATE 3 - Șase victime ale accidentului sunt urcate pe rând în ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Este vorba despre: o tânără de 20 de ani, cu traumatism cranio-facial, fracturi ale ambelor brațe și ale piciorului drept; un tânăr de 20 de ani cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la bazin; un bărbat de 49 de ani cu traumatism cranio-cerebral minor, cu traumatism abdominal, traumatism la bazin și fractură la picior; o altă tânără de 20 de ani cu traumatism cranio-facial; un bărbat de 50 de ani cu traumatism la bazin, la picioare și un traumatism toraco-abdominal.
UPDATE 2 - Două dintre persoanele implicate în accident au fost declarate decedate. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, este vorba despre doi bărbați, unul de 39 de ani și unul în vârstă de 45 de ani.
UPDATE 1 - Dintre cele opt victime ale accidentului, patru sunt cetățeni străini, olandezi. Pompierii militari intervin în continuare pentru descarcerarea celor trei victime rămase între fiarele contorsionate ale mașinilor.


În urmă cu puţine minute, în jurul orei 15.35, pe DN1, în dreptul localităţii Cornu s-a produs un grav accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, din primele informaţii de la faţa locului, sunt mai multe persoane încarcerate, două în stop cardio-respirator şi o altă persoană rănită. Traficul este complet blocat pe DN1 pentru a permite echipajelor medicale și echipajelor de pompieri să intervină. ISU Prahova a deplasat la locul accidentului nu mai puţin de 26 de pompieri şi mai multe autospeciale - trei pentru descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă. Intervenţia este în plină desfăşurare. Vom reveni.

17049 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

39 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1101 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Alte stiri recente

1721 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1462 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.