CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Momente artistice superbe la deschiderea oficială a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

- Eveniment -

Momente artistice superbe la deschiderea oficială a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Câmpina nu duce lipsă de tineri talentați, voci superbe, lucru demonstrat încă o dată la deschiderea oficială a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023, eveniment organizat de Primărie pe tot parcursul lunii septembrie. Deschiderea festivalului a inclus o paradă, standuri la care campionii Câmpinei și-au expus trofeele și medaliile, discursul primarului Alin Moldoveanu și câteva momente artistice foarte frumoase, aplaudate de publicul prezent vineri seară pe Bulevardul Culturii.

Evenimentul de pe Bulevardul Culturii a început cu Imnul Național, interpretat într-un mod emoționant de tânăra artistă Livia Pisăliță. Apoi, Imnul Câmpinei, compus de regretatul Mihai Constantin.
În discursul său, primarul Alin Moldoveanu a spus, printre altele: "Acest festival este un eveniment unic în România, pentru că este un festival care va dura până la 1 octombrie și va aduce în fața dumneavoastră tot ce are Câmpina mai bun și mai frumos în domeniul artelor și sportului. Va fi o adevărată sărbătoare a municipiului Câmpina! Vom avea concerte, spectacole de teatru, de dans, expoziții de pictură și sculptură, mașini de epocă, motocicliști, concursuri, ateliere de creație, prezentări de modă, competiții sportive și multe altele. Vom avea și oaspeți de peste Prut, din Cahul și Cimișlia, orașe înfrățite cu municipiul Câmpina. Ei ne vor oferi două seri memorabile de muzică și dansuri tradiționale moldovenești. Vreau să vă mai spun că, alături de administrația locală, în această desfășurare de forțe, se află instituțiile de cultură, școlile din municipiu, cluburile sportive, asociații și fundații, cluburile de dans, artiștii plastici, precum și mulți sponsori, societăți private. Tuturor, le mulțumesc din suflet pentru sprijin. Acest festival este realizat doar din sponsorizări, nu am cheltuit niciun ban de la bugetul local! Vă invit la toate evenimentele care se vor desfășura în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, un festival făcut din suflet și cu mult suflet, un festival al bucuriei!" (video)

Au urmat momentele artistice susținute de Livia Pisăliță (15 ani, elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", o voce impresionantă), Grupul "Mugurași de primăvară" de la Clubul Copiilor (coordonat de directorul instituției, prof. Alice Botoacă), Denisa Fodac (13 ani, elevă la Școala Gimnaizială "B.P. Hasdeu") - o minunată surpriză pentru mulți dintre noi și vă veți convinge de talentul ei urmărind materialul video, Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (coordonată de prof. Elisabeta Milea), formație care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Acești copii și tineri minunați au încântat publicul și au creat o seară frumoasă, specială. Vom mai avea ocazia să-i vedem și să-i ascultăm pe parcursul festivalului. Prezentarea momentelor artistice i-a aparținut lui Cătălin Paraschiv, consilierul personal al primarului.


02 Sep 2023 13:23 3589 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1947 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1326 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1344 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2136 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV