CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două asocieri importante de firme au depus oferte pentru lucrările de apă și canalizare de la Câmpina și Poiana Câmpina

- Actualitate -

Două asocieri importante de firme au depus oferte pentru lucrările de apă și canalizare de la Câmpina și Poiana Câmpina

Societatea HidroPrahova a scos la licitație primele 21 de pachete de lucrări din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM). Între aceste lucrări se numără și cele care vor fi realizate în Câmpina și Poiana Câmpina.

Execuție rețele de alimentare cu apă și canalizare în Câmpina și Poiana Câmpina este “pachetul” a cărei valoare estimativă se ridică la 206.281.657 lei. Două asocieri de firme au depus oferte pentru executarea acestor lucrări. Prima asociere este formată din firmele: Maristar Com București (lider de asociere), Hydrostroy AD (din Bulgaria), Rad Panorama Construct București, Rosocons Construct București, cu Spoting SRL Strejnicu și Rapid Complex SRL Râmnicu Vâlcea ca subcontractanți pentru diferite lucrări conexe.
Cea de-a doua asociere este formată din firmele: Terra Gaz Construct Otoprni (lider de asociere), Bau Stark din Chitila, ALA Expert Construct București, Danube Total Grup Otopeni, OCSA Construcții și Infrastructură București, Vialis Engineering Ploiești, OCIDE Construccion Valencia – Sucursala București, cu Rapid Complex SRL Râmnicu Vâlcea, Romano Electro SRL București și SNIF Proiect Târgoviște ca subcontractanți.
În cadrul acestui proiect, pentru municipiul Câmpina sunt prevăzute ca lucrări principale: schimbarea conductelor de apă pe 178 de străzi și alei (77,187 km); realizarea a 4.242 noi branșamente la rețeaua de apă; reabilitarea rețelei de distribuție hidrofoare pe 11 km de rețea; reabilitarea conductei de aducțiune apă pe o lungime de 4,367 km; reabilitarea rețelei de canalizare pe 7,47 km, cu 262 racorduri și 100 cămine de vizitare; extinderea rețelei de canalizare cu 3,54 km; reabilitarea stației de pompare a apei uzate.
La Poiana Câmpina, se vor realiza următoarele lucrări: reabilitarea rețelei de alimentare cu apă pe o lungime de 4,4 km; realizarea a 292 branșamente; reabilitarea conductei principale de transport a apei potabile pe o lungime de 2,4 km; extinderea rețelei de canalizare cu 19,5 km și realizarea a 1.139 racorduri și 769 cămine de vizitare și liniștire; realizarea a 17 stații de pompare a apei uzate și introducerea conductelor de refulare pe 3,24 km.
De asemenea, Hidro Prahova a scos la licitație și execuția lucrărilor de retehnologizare și automatizare la stații de tratare, rezervoare, stații de pompare în Câmpina, Bănești, Telega și Provița de Sus, valoarea estimativă a contractului fiind de 83.231.133,21 lei. A depus ofertă pentru realizarea acestor lucrări o asociere formată din firmele: Coral SRL Tulcea, Cristian Impex SRL din Măgurele și TPF Inginerie SRL din București. Conform caietului de sarcini, sunt prevăzute următoarele lucrări: reabilitarea stației de tratare a apei Voila - Câmpina, reabilitarea gospodăriei de apă Muscel - Câmpina, reabilitarea stației de pompare Doftana - Câmpina, reabilitarea stației de pompare și a gospodăriei de apă de la Bănești, reabilitarea sursei de apă și a gospodăriei de apă de la Urleta, reabilitarea stațiilor de pompare Doftana și Plai de la Telega, reabilitarea stației de apă Stoian - Telega, reabilitarea stației de pompare Hodoi – Telega, înființarea unei gospodării de apă la Buștenari - Telega, înființarea unui sistem de alimentare cu apă Provița de Sus - Provița de Jos.


11 Jun 2023 09:58 3491 vizualizari


Comentarii






  • 11.06.2023 23:20 Tronaru O prostie aceste subcontractări.Adica Hidro aduce pe unii gen Concivic le da mărunțiș și grosul la Hidro unde CJ este acționar.Astia învățați nu se potolesc cu mânării.Grosul vine din contracte cu statul Cine nu trebuie are parte în Romania,și alții lucrează la patron pe minim pe economie.Patronul cu BMW angajatul cu autobuzul.Ca așa e in tenis.Cam asta a vrut să spună în șopârle Toma Caragiu
  • 11.06.2023 15:44 Gigi Ulterior, unele din lucrări vor fi luate de firma de la Năvodari. Care firmă de la Năvodari? Aia care a luat și Uzina Poiana Câmpina, construcția blocului de necesitate din Mogador, anveloparea blocului ABC, etc. Hai să te văd Alexandre dacă ai curaj să publici acest punct de vedere sau preferi să ignori, în speranța că : " tace o gură, tac toate".
  • 11.06.2023 15:32 Gigi Pentru ceilalți cititori ai dvs., vedeți pe Termene.ro cine sunt patronii. Scuze, trebuie să aveți un cont pentru a beneficia de aceste informații. Dacă nu, citiți Câmpina.tv.
500 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1924 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2135 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2041 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV